Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Het perfecte kerstcadeau, een surf poncho!

Posted on

De feestdagen zijn bijna om de hoek en nu het land op slot gaat voor de komende vijf weken, is het misschien toch goed om jezelf of je naaste eens te verwennen! Of jij nu jezelf, je vriend, je opa of vader wilt trakteren op iets moois, het maakt helemaal niks uit want wij hebben een fantastisch leuk product voor jong en oud!

Benieuwd wat? Lees dan verder in dit artikel over surf poncho’s.

Maak kennis met badstof poncho!

Wellicht heb je er wel eens van gehoord of gezien, maar wij zouden jou graag meer over de badstof poncho willen vertellen. De beter bekende benaming is eigenlijk de surf poncho. Die wordt voornamelijk gebruikt door surfers of andere watersport gebruikers. Het dient als een portable kleedhokje waar je jezelf in kunt aankleden of uitkleden. Bijvoorbeeld als je je wetsuit uit moet doen.

ponchy

Waarom badstof?

Voor sporters is het voornamelijk belangrijk dat de stof vocht absorberend is en hen warm houdt. Als je een middagje flink hebt gesurft ben je erg uitgeput en is het ook nog eens erg koud, omdat je nog zo nat bent. Dan is het extra fijn als je een zachte en comfortabele badstof poncho aan kunt doen, het zorgt ervoor dat je snel opdroogt en het beschermt je ook nog eens tegen de koude wind. 

Het is ook aangeraden om voor een surf poncho te kiezen die gemaakt is van katoen in plaats van microfiber. Katoen is vele malen vriendelijker voor je huid en voor het milieu. Bovendien is het ook nog eens duurzamer! Waardoor de poncho langer meegaat.

Thuisgebruik

Maar vergis je er zeker niet in dat een surf poncho alleen gebruikt wordt door sporters! Want het mooie aan het product is dat het multifunctioneel is. Je kunt hem daadwerkelijk voor bijna alles gebruiken! Je zou het als een snuggle-deken kunnen gebruiken voor lekker op de bank of bij de openhaard terwijl je geniet van een heerlijk glaasje wijn. De poncho wordt vaak ook gebruikt als een badjas voor na het douchen, of als sauna handdoek. 

Waarschijnlijk ben je nu net zo enthousiast als dat wij zijn en kun je niet wachten om hem aan te schaffen! Het maakt de donkere dagen en de Lock down toch net iets verdraaglijker als je jezelf kunt inpakken in een mooie en comfortabele surf/omkleed poncho

0