Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Fashiontip: sokken mogen weer gezien worden

Posted on

Volg je de laatste fashiontrends graag op de voet, dan hebben we een belangrijke tip voor je: sokken mogen namelijk weer gezien worden. Wil je enigszins meetellen in modeland, dan kies je vandaag de dag voor fashion sokken. Sokken als mode item, dus. In dit artikel zetten we haarfijn uiteen hoe je zorgt dat je ook wat je sokken betreft goed voor de dag kunt komen.

Afscheid van de sportsok

Misschien ben je deze uitspraak weleens tegengekomen: “Toon mij uw boekenkast en ik zeg u wie u bent.” Vanaf nu kunnen we hetzelfde zeggen van sokken: als wij je sokken zie, weten we meteen met wie we te maken heb. Steken er boven jouw sneakers van die standaard witte sportsokken uit? Of van die afzakkende donkerblauwe doorsnee herensokken? Dan weten we genoeg – of laten we het zo zeggen: dan wordt het tijd voor een frisse wind door je sokkenla. Neem afscheid van die ‘good old’ sportsokken en laat het tot je doordringen: anno nu worden sokken als mode item beschouwd.

Sokken maken het compleet

Fashion sokken, misschien moet je nog even aan het idee wennen. Maar zeg nu zelf, hoe raar is het eigenlijk dat je aan de rest van je outfit en ‘looks’ de nodige aandacht besteedt, om vervolgens een willekeurig paar sokken uit je la te vissen? Door alle aandacht die uitgaat naar je bovenkleding en schoenen, zijn je sokken al snel een ondergeschoven kindje. Bekijk het dan eens zo: met de goede, fashionable exemplaren zijn je sokken juist de ‘finishing touch’ van die outfit. De spreekwoordelijke kers op de taart. Modieuze sokken zijn wat je noemt een statement waarmee je zegt: ik ben op de hoogte van de nieuwste trends en neem met minder geen genoegen.

Sokken abbonement werkt

Maar goed. Je hebt dus je sokkenla leeggekiept en alle witte sportsokken en anderszins niet acceptabele exemplaren netjes naar de textielcontainer gebracht. Dan is de volgende vraag natuurlijk hoe je nu weet met welke sokken je wél aan kunt komen. Dan hebben we goed nieuws voor je. Niet alleen zijn er volop blogs die de trends voor je spotten; er bestaat tegenwoordig ook zoiets als een sokken abbonement. Met een dergelijke constructie verzeker je jezelf ervan dat je altijd sokken draagt die de keuring van de modepolitie doorstaan. Zo weet je zeker dat je altijd sokken draagt die letterlijk en figuurlijk gezien mogen worden!

0