Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Drie alternatieven voor het kopen van een auto

Posted on

Een auto lijkt de ideale oplossing om van A naar B te komen, maar dit vervoersmiddel brengt erg veel kosten met zich mee. Het lijkt echter lastig te vervangen. In deze blog bewijzen we hier toch graag het tegendeel van, door drie alternatieven van een koopauto te benoemen. Raak geïnspireerd! 

  1. Openbaar vervoer

Een groot voordeel van wonen in Nederland is dat het beschikt over een enorm goed openbaar vervoernetwerk. Het maakt niet uit waar je woont, vrijwel overal kun je of met de bus, of met de trein gemakkelijk je locatie bereiken. Het openbaar vervoer is niet gratis, maar er is wel makkelijk geld op te besparen. Reis jij voor je werk? Dan is het mogelijk om dit door je werk te laten vergoeden. Is dit niet het geval, dan zijn er alsnog veel mogelijke manieren om d.m.v. een abonnement te besparen op kosten. Hierdoor liggen de kosten van het gebruik van openbaar vervoer al snel een stuk lager dan de kosten van een auto.

  1. De fiets

Nederland is een plat land. Combineer dit met het feit dat er overal fietspaden liggen, en je fiets wordt opeens een ideaal vervoersmiddel. Dit is natuurlijk enkel het geval als je geen reuze-afstanden hoeft af te leggen, maar een tocht van onder de 10 kilometer is prima op de fiets af te leggen. Fietsen is niet alleen erg goedkoop ten opzichte van autorijden, het is ook nog eens erg gezond en goed voor het milieu. Meerdere redenen om deze tweewieler te overwegen dus!

  1. Een lease auto

Graag stellen we je voor aan Autolease! Deze leasemaatschappij maakt een auto leasen goedkoop, waardoor dit een ideaal alternatief is voor het kopen van een auto. Je beschikt over precies dezelfde mogelijkheden als een normale auto, alleen betaalt op een andere wijze, namelijk door middel van periodieke afschrijvingen. Bij Autolease zijn auto’s van vrijwel elk merk beschikbaar, waardoor je amper verschil hoeft te merken tussen je koopauto en je leaseauto. Een ideale vervanger dus!

Ben jij geïnteresseerd in het leasen van een auto? Neem dan snel een kijkje op de website van Autolease, of neem contact op met één van hun specialisten. Deze nemen graag de tijd om jouw vragen te beantwoorden. 

0