Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Dutch style relaxen met Het Anker fauteuils

Posted on

In een zoektocht naar optimaal relaxen, zijn Het Anker fauteuils altijd nadrukkelijk herkenbaar. Als Nederlandse producent heeft Het Anker een unieke feeling met de Nederlandse voorkeuren qua interieur in stijlen. Dutch Design is hoe deze hoogwaardige en betaalbare meubelen zich graag laten kenmerken … maar wat maakt Het Anker nu eigenlijk zo speciaal?

1. In-house design

De sleutel tot het 92-jarige bestaan van Anker meubelen ligt volgens het bedrijf in het totaalproces onder één dak. Van ontwerp tot productie, van stikken tot stofferen, alles gebeurt in eigen beheer. Dat Het Anker zich van kleine stoffeerder in 1928 ontwikkelde tot zitmeubelproducent van internationale allure met export naar meer dan 30 landen, onderschrijft de filosofie! 

2. Ruime keus

De collectie van het Anker biedt een ruime keus uit verschillende stijlen. Van strak en modern tot klassiek en van chique tot industrieel. Het Anker biedt zo meubels die passen in ieder interieur.

3. Ervaring en trends

Het Anker combineert haar ervaring als meubelmaker sinds 1928 met een uniek gevoel voor de ontwikkelingen binnen de woonwereld. De combinatie maakte het bedrijf tot één der grootste Europese meubelmakers. De trends worden op de voet gevolgd en daarnaast worden (inter)nationaal bekende ontwerpers ingeschakeld om de collectie te verrijken … zo gaat Het Anker altijd met de tijd mee.

4. Specialisatie in zitmeubelen

Beter één ding goed doen, dan meerdere dingen half. Om die reden legde Het Anker zijn focus specifiek op zitmeubelen. Banken, stoelen, Het Anker fauteuils, maar ook accesoires als shabbies, zitzakken of een poef; altijd zijn de meubels uniek en van topkwaliteit … voor een betaalbare prijs.

5. Uniek in leer

In het verlengde daarvan onderscheidt Het Anker zich met name door de hoogwaardige verwerking van leer als materiaal. Leer geeft een unieke uitstraling aan de meubels, want elke verwerkte huid heeft haar eigen unieke kenmerken. Het Anker gebruikt uitsluitend leer van gerenommeerde Italiaanse looierijen en die kwaliteit verloochent zich niet.

6. Het Anker signatuur

Alle modellen van Het Anker hebben één ding gemeen: het herkenbare Anker-signatuur. Dat zie, ruik en voel je. De kwaliteit van de materialen in combinatie met de korte lijntjes van ontwerp tot productie onder één dak; dat resulteert in Nederlandse zitmeubelen van topkwaliteit. Geen wonder dat wereldwijd zo veel mensen heerlijk relaxen in hun Het Anker fauteuil.

0