Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De zomer staat voor de deur! Vul die zwoele zomeravonden die komen gaan zo goed mogelijk in

Posted on

De zomer staat voor de deur en dus is het tijd om wat leuke activiteiten te bedenken die jij straks kunt uitvoeren wanneer het weer er naar is. Want laten we eerlijk zijn, in Nederland krijgen we niet veel mooie zomerse avonden cadeau gezien het wisselvallige weer, dus elke die we krijgen moeten we volledig benutten en er alles uithalen wat er uit te halen valt.
Geen zin om zelf van alles te bedenken over hoe jij het beste je zomerse zondagavonden kunt invullen? Geen probleem, we got you! Hier onder wat tips zodat jij straks ook een mooie zomeravond in je tuin kunt hebben, en als het met het weer mee zit hopelijk meerdere

1. Barbecuen met vrienden

Barbecuen is niet alleen leuk. Het is ook lekker. Met je vrienden samen relaxen in de tuin of op je terras terwijl er een lekker stukje vlees op de gril ligt. Biertje erbij en conversaties tot diep in de nacht waarbij je je vrienden nog beter leert kennen, wat wil je nog meer? Geen grote prater? Zet dan een lekker muziekje op en zet wat beanbags neer zodat iedereen lekker relaxt kan chillen. Kan jij een betere indeling bedenken voor je zomerse zondagavonden? Barbecuen met vrienden tijdens een zomeravond in je tuin zal gegarandeerd een avond worden om nooit te vergeten.

barbecuen met vrienden

2. Outdoor movienight

Creëer je eigen thuis bioscoop door middel van het plaatsen van een projectiescherm in je tuin. Plaats wat beanbags en kleden neer en voor je het weet heb jij je eigen buitenbioscoop gemaakt! Een filmpje kijken in de tuin is net wat leuker, net wat spannender, dan binnen te zitten in het warme weer. Zorg voor lekkere hapjes en ijskoude dranken en je zult een toffe avond hebben met elkaar. Een filmpje kijken in de tuin was nog nooit zo leuk!

3. Geef een tuinfeest

Altijd zelf al graag een beroemde DJ willen zijn a la Tiësto? Of heb jij die ene vriend die niet kan wachten om zijn innerlijke Armin Van Buuren naar buiten te laten komen? Geef dan een tuinfeest met een tof thema. Je eigen Sensation White creëren, je vrienden een drescode geven, polsbandjes maken? Je waant je op je eigen privé festival!

4. Organiseer een spelletjesavond

Bordspellen maken een ware comeback. Van Monopoly tot Mens Erger Je Niet, maar ook de nieuwere spellen zoals 30 seconds en het Game of Thrones spel doen het goed. Een avond spelletjes spelen in de buitenlucht is een avond vol plezier. Je kunt dit ook goed combineren met een barbecue natuurlijk. Eerst heerlijk eten met elkaar en daarna een tof spel spelen!

0