Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Alles wat je moet weten wanneer je wiet gaat gebruiken

Posted on

Gebruik je wiet of sta je op het punt om het een keer te proberen? Je moet in alle gevallen weten waar je aan begint en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn. Er zijn ontzettend veel mensen die beweren dat het erg slecht en verslavend is, maar er is uit onderzoek gebleken dat alcohol verslavender is. Wat waar is, daar zijn de wetenschappers nog niet helemaal over uit. Er word al jaren onderzoek gedaan naar alcohol maar naar wiet nog niet helemaal. Meer weten over wiet en de gevolgen? Je leest het hier.

Informatie over wiet

Wil je graag een keer wiet gebruiken? Dan is het erg belangrijk om goed te weten waar je mee te maken hebt. Hasj of wiet, daar zit niet heel veel verschil in. Beide komen van de vrouwelijke cannabisplant, maar wiet is de gedroogde bloem en hasj de samengeperste hars van die bloem. Beide hebben effect op gemoedstoestanden van mensen. Het kan voor lol en ontspanning zorgen, maar ook voor angstige momenten en paniekaanvallen, als iemand hier al gevoelig voor is. De kans op paniek is groter als er wiet gerookt wordt, dan bij hasj. De eventuele psychische klachten waar je al mee te maken hebt kunnen verergeren onder invloed van wiet en alcohol. Ook hebben ze een negatief effect op je geheugen. Gebruik dus nooit teveel en bedenk goed of dit wel een goed idee is voor jou.

Vermijd overmatig gebruik

Natuurlijk moet je nergens te veel van gebruiken, en vooral van wiet niet. Dit kan namelijk voor veel problemen zorgen en dit moet je ten alle tijden vermijden, Af en toe moet natuurlijk kunnen, mits je het met mate gebruikt. Rook je hasj of wiet? Dan heb je geen katergevoel de volgende dag. Het verkopen van wiet door coffeeshops of smartshops in Nederland is legaal bevonden, mits ze zich aan bepaalde regels houden. Wil je het zelf aanschaffen? Dan kun je een keuze maken uit een coffeeshop of een online webshop. Kijk bijvoorbeeld eens bij Zamnesia. Hier vind je meer informatie over wiet en andere geestverruimende middelen.

Zorg voor een betrouwbare partij

Wil je nu wiet kopen? Dan kun je dit gemakkelijk online bestellen. Daarbij is het wel belangrijk dat je dit op een betrouwbare website besteld. Zamnesia is bijvoorbeeld een smartshop die goed beoordeeld is met heel veel goede reviews. Let dus altijd goed op voordat je een bestelling plaatst.

0