Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Koffer bestellen

Posted on

Een koffer is een geweldige uitvinding waar je als mens echt wat aan hebt. Maar hoe bestel je een koffer die echt goed bij je past. Lees hieronder enkele tips voor een koffer bestellen.

Tip 1: let op de afmetingen

Bij de koffer is het allereerst van belang om na te gaan wat de afmetingen zijn. Je hebt namelijk koffers in alle soorten en maten. In de ene situatie kan het praktisch zijn om een kleine koffer te kopen, terwijl het in andere situaties juist praktischer is om een grote koffer te kopen. Een kleine koffer aanschaffen is bijvoorbeeld praktisch als je de koffer als handbagage het vliegtuig mee wil innemen. Dan moet je een koffer hebben met specifieke afmetingen. Vliegmaatschappijen hebben daar namelijk vereisten voor. Je hebt speciale koffers die voldoen aan de afmetingen van handbagage. Deze kun je dus gemakkelijk meenemen in het vliegtuig. Vaak kun je er ook nog best veel spullen in kwijt. Je hoeft dan niet extra te betalen voor je bagage en bovendien hoef je nadat je geland bent niet te wachten op je koffer. Je kunt gelijk het vliegtuig uitlopen en dat is ook wel een fijn idee. Let dus altijd op de afmetingen van de koffer.

Tip 2: het soort koffer

Naast de afmetingen van de koffer, is het ook van belang om na te gaan welk soort koffer bij je past. Je hebt bijvoorbeeld koffers met wielen, maar daarnaast ook gewoon reguliere koffers zonder wielen. Een koffer met wielen kan in verschillende situaties erg functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je veel bagage in je koffer hebt zitten. Met wielen kun je je koffer dan laten rollen. Dit is een stuk lichter dan het dragen van de koffer. Het is fysiek dus veel gezonder om een koffer met wielen te nemen. Zeker als je de koffer gaat gebruiken om lange afstanden te lopen, dan is het helemaal verstandig om een koffer met wielen aan te schaffen.

Tip 3: de kleur

Bij het aanschaffen van een koffer, moet je natuurlijk ook rekening houden met de kleur van de koffer. Veel mensen denken dat dit functioneel niet belangrijk is, maar dat is echter een misvatting. Door een koffer aan te schaffen met een felle kleur, is de kans namelijk veel groter dat die meer opvalt. Ben je je koffer toevallig kwijt? Je vindt hem dan veel sneller terug. Ook wanneer je je koffer tussen andere koffers weg moet pikken.

0