Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Smart gadgets die het dagelijkse leven makkelijker maken

Posted on

Kun je je voorstellen dat je thuis komt na een lange dag werken en dat alles in je huis bedient kan worden vanaf je telefoon om je leven gemakkelijker te maken? De deur wordt automatisch ontgrendeld als je nadert, je wifi werkt snel en naadloos, de vloeren dweilen zichzelf en je eten kookt zonder dat je het de hele tijd in de gaten hoeft te houden. Nou, je hebt geluk. Tegenwoordig zijn er talloze smart apparaten voor in huis om ons leven makkelijker te maken. Maar niet alleen in huis wordt ons leven makkelijker door smart gadgets. Zo kun je met een portofoon snel contact leggen met je vrienden op de piste of met de kinderen in een pretpark, een betaalbare gadget die altijd handig is om mee te nemen. Benieuwd naar andere smart producten? Lees dan snel verder!

Smart rooksensoren en beveiligingsfuncties in huis

Rookmelders zijn een van die dingen waarvan je weet dat je ze in huis nodig hebt en zijn tegenwoordig zelfs verplicht! Ze lijken echter altijd af te gaan op de meest ongemakkelijke momenten. Gelukkig zijn er tegenwoordig rooksensoren en huisalarmen die je vanaf je telefoon kunt bedienen zonder dat er extra hardware nodig is. De meeste smart rooksensoren hebben ook een koolmonoxide sensor, wat erg belangrijk is omdat het niet iets is dat je kunt zien of ruiken in je huis. Het controleert dagelijks automatisch en de sensoren zorgen ervoor dat alles altijd goed werkt in geval van nood. 

Een slimme douche

Beter douchen en 70% minder water gebruik, dat is wat een slimme douche voor je kan betekenen. Dergelijke douches maken gebruik van technologie om water te verstuiven in miljoenen druppels en 10x meer oppervlak te creëren dan een gewone douche. Er komt meer water in contact met het lichaam, waardoor de huid schoon en gehydrateerd aanvoelt… en dat met minder waterverbruik! Een dergelijke douche gebruikt 70% minder water, maar geeft je het gevoel dat je net de meest verkwikkende douche ooit hebt gehad. Als je eenmaal een dergelijk douche hebt, wil je nooit meer iets anders.

Robot dweilmachine

Iedereen kent tegenwoordig de robot stofzuigers die je aanzet en terwijl jij andere dingen doet het huis stofzuigt. Tegenwoordig zijn er echter ook robot dweilmachines, die daarna de vloer voor je kunnen dweilen. Op die manier pakt de dweilrobot vuil en vlekken aan op moeilijk bereikbare plekken. Het enige wat je hoeft te doen is een programma te kiezen en de dweilmachine gaat nat dweilen, vochtig vegen of droog vegen. Of je nu stenen, tegels of hardhouten vloeren wilt schoonmaken, deze kleine robot doet het voor je!

Bekijk ook deze video eens over smart homes waarin je wordt meegenomen in een huis vol met smart gadgets. 

0