Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Bad Boys 3, hard gelach en nog hardere actie. Check de trailer!

Garantie op veel humor, actie en spanning

Binnenkort is Bad Boys 3, “Bad Boys for Life”, in de bioscoop te bewonderen. Het heeft 16 jaar geduurd voor deel 3 eindelijk op de doeken te zien is, maar de kwaliteit van deze film is dan ook perfect. De nieuwe film van Will Smith belooft een hoop lachsalvo’s, maar ook kun je veel actie en spanning verwachten. Wanneer draait Bad Boys 3 op het bioscoopscherm? En wat mogen we van deze nieuwe film van Will Smith verwachten?

Wanneer draait Bad Boys 3?

Wanneer draait bad boys 3 in Nederland? De film gaat in januari 2020 in de Nederlandse bioscopen in première. Om precies te zijn op 17 januari 2020. Zet die datum alvast in je agenda, zodat je de première niet hoeft te missen!

nieuwe film van will smith

De verhaallijn van Bad Boys 3

We kennen allemaal het deuntje nog wel: ‘Bad boys, bad boys whatcha gonna do? What are you gonna do when they come for you…?’ De aloude chemie tussen beide hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence, een bijzonder grappig detective-duo, blijkt nog steeds helemaal springlevend te zijn. Beide mannen zijn druk om het straatleven in Miami zo veilig mogelijk te houden. Maar dit doen ze in geheel eigen stijl en zeker niet volgens de instructies en procedures die ze tijdens hun politieopleiding hebben meegekregen. In de rollen van “Bad Boys for Life” zien we naast Smith en Lawrence (laatstgenoemde hoofdrolspeler komt zoals bekend nauwelijks de auto uit) andere personages en acteurs terugkeren die in deel 1 en 2 ook in Bad Boys acteerden. Bekend is bijvoorbeeld Captain Howard, gespeeld door Joe Pantiliano. En reken ook op fraaie rollen voor Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton, Paola Nuñez en Job Scipio.

Voorpret: bekijk alvast de Bad Boys 3 trailer

Ben je nieuwsgierig geworden naar de release van Bad Boys 3 in de bioscoop, op 17 januari 2020? Beleef dan nu alvast een hoop voorpret door alvast de Bad Boys 3 trailer te bekijken. De trailer van deze nieuwe film van Will Smith belooft veel spektakel, actie en humor. De snelle auto’s ontbreken niet, gave schietpartijen met veel actie en strakke grappen houden je voortdurend in de greep en garanderen een hoop entertainment en plezier! Waar de slechte jongens in de film een hard gelag gaan beleven, ben jij als bioscoopbezoeker nu al verzekerd van een hard gelach! Bad Boys 3 in de bioscoop mag je niet missen.

0