Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Winter project, voor een man die niet kan stilzitten.

Voor mannen die niet kunnen stilzitten: een leuk winterproject

De koudere winterperiode komt er weer aan en dit betekent regelmatig tijd binnen doorbrengen. Voor veel mannen die graag handig bezig zijn en moeilijk kunnen stilzitten, is het tijdens de wintermaanden altijd even zoeken naar een garage project! Ben jij die man die op zoek is naar een leuke knutselopdracht winter? Dan zullen deze tips je alvast op weg helpen!

Plezier voor het hele gezin: DIY Tafelvoetbal!

Een prachtige knutselopdracht winter voor jou om te maken is een volledige tafelvoetbal! Dit winter project zal jou niet alleen een groot plezier doen om te maken, ook je gezin en vrienden zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Het is steeds leuk meegenomen als je garage project niet alleen plezier bezorgt tijdens het maken ervan. Je wilt graag nog lang genieten van je winter project, en dit liefst het hele jaar door. Van een zelfgemaakte tafelvoetbal zal je nog heel lang kunnen nagenieten!

Maak je voertuigen winterklaar

 

Rij jij tijdens de warmere maanden graag met een cabrio, je motorfiets of ben je in het bezit van een snelle boot? Dan kun je er als winter project voor kiezen om je voertuigen winterklaar te maken.

Een aantal zaken die je sowieso moet overlopen als je meerdere voertuigen bezit die in de winter zullen stilstaan in de garage:

Nazien van sluitingen en eventueel rubbertjes vervangen
Nazien op roestvorming en dit behandelen
Olie verversen en controleren op lekken
Batterijen onderhouden

Knutselopdracht winter: pimp een houten kist

 

Een heel leuk en creatief garage project is het pimpen van een houten kist, want deze komen altijd wel ergens van pas in je huis. Ga op zoek in tweedehandswinkels naar een mooie oude houten kist. Die kun je voor een paar euro al op de kop tikken.

Een oude houten kist kun je helemaal schuren alvorens hem in een nieuw fris kleurtje te zetten. Zoek iets dat leuk past bij je interieur. Aan de binnenkant kun je ervoor kiezen om de kist natuurlijk te houden. Behandel hem binnenin wel met wat vernis zodat je het risico op vochtvorming of splinters vermindert. Zoek mooie hendels om op je kist te monteren. Nu rest enkel nog het zoeken van een geschikt plaatsje in je huis om je mooie winter project neer te zetten!

0