Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wat je absoluut op je wishlist moet zetten dit jaar

De decemberperiode komt er weer aan. En ondanks dat we deze kerst niet allemaal bij elkaar kunnen zijn, worden er verlanglijstjes uitgewisseld en cadeaus opgestuurd. Ben jij nog bezig met de vraag wat er op jouw lijst moet komen te staan? Je bent niet alleen! Er zijn veel mannen die geen idee hebben wat ze moeten vragen. De hulp is nabij! Er is geen plek meer op jouw verlanglijstje voor saaie cadeaubonnen en een standaard douchegel. Vind hier cadeau inspiratie in verschillende categorieën en je vult jouw wishlist in no time met praktische, actieve en smaakvolle dingen! 

  1. Praktische dingen
    Dit is het spul dat je nog niet hebt, maar wat je zeer goed kunt gebruiken. Leuke kleine accessoires die het leven makkelijker maken of kwaliteitsproducten die jarenlang meegaan. Zo maakt de Baard Bib jouw leven een stuk makkelijker. Met de doek vang je alle haren op na het scheren en hoef je achteraf geen schoonmaaksessie meer in te plannen. Bovendien bewaar je de vrede tussen jou en degene met wie je de badkamer deelt. Win-win! Andere praktische dingen voor op de lijst? Denk aan een robotstofzuiger, een handzame reiskoffer of een veelzijdige multitool.
  2. Smaakvolle dingen
    Je houdt van lekker eten en drinken. Net als iedereen. Houd je ook van koken, bakken of grillen? Met een stoer leren schort zie je er goed uit in de keuken én houd je kleren schoon. Zo kun je je focussen op wat er echt toe doet: de lekkerste biefstuk grillen. Ben je een fijnproever of een echte bierkenner? Zet dan een heerlijk bierpakket op jouw lijst. Ga vooral voor bieren van dit seizoen of spannende smaken die je niet vaak zelf koopt. Het leuke aan een biercadeau is dat het speciaalbier samen met bijpassende glazen in een cadeauverpakking zit. Zo breid je je bierglazen ook nog eens automatisch uit.
  3. Actieve dingen
    Als je actief wilt worden of in shape wilt blijven, zet dan deze cadeaus op jouw wishlist. Denk aan een te gekke sportoutfit van jouw favoriete kledingmerk. Goede sportsokken of een zweetband worden onderschat, maar maken jouw outfit helemaal compleet. Of kies voor gekke buitenspelletjes, waardoor je niet uitgespeeld raakt. Er zijn vooral veel actieve spellen voor op het strand of in het park te vinden. Leuk om nu alvast te vragen. Op zoek naar inspiratie om meer sportieve prestaties uit jezelf te halen? Duik dan in de wereld van sportboeken en kom erachter hoe bekende Nederlanders sport beleven.
0