Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Dit zijn de trends op het gebied van heren zonnebrillen in 2023

Posted on

We zullen geen tijd verspillen met uitleggen waarom zonnebrillen cool zijn. Dat zijn ze gewoon en dat is de reden waarom je bent begonnen aan het lezen van dit artikel. Het kopen van een nieuwe zonnebril is echter niet zo eenvoudig als je zou denken. Er zijn namelijk tal van stijlen en trends en het is goed om hiervan op de hoogte te zijn voor de zon weer echt gaat schijnen. En dus kijken we in onderstaande blog naar de heren zonnebril. Na het lezen ervan ken je de laatste trends en ben jij klaar als de lente over een paar maanden weer begint…

Natuurlijk is er het argument om fashion trends te mijden ten gunste van klassieke stijlen die al tientallen jaren bestaan, wat zeker ook voor heren zonnebrillen geldt. Daarnaast is het verstandig om aandacht te besteden aan de juiste kleur bril bij jouw huidtype en de juiste stijl voor je gezichtsvorm te vinden. Vaak zijn zonnebrillentrends eigenlijk niet zo baanbrekend; het zijn eerder subtiele updates van klassieke stijlen die ze een nieuwe, eigentijdse uitstraling geven. Van grovere monturen tot gedurfde lenskleuren, dit zijn de zonnebrillentrends die het waard zijn om op dit moment te checken!

Doorschijnende frames

Doorzichtige monturen zijn al een tijdje een ding en zullen ook in 2023 niet verdwijnen. Ze geven elke vorm van een montuur onmiddellijk een vleugje pit en geven een bril een beetje een moderne uitstraling. En het feit dat ze doorschijnend zijn, betekent dat de lenzen iets meer uitgesproken kunnen zijn. Blauwe brillenglazen passen natuurlijk bij doorzichtige monturen en vormen een perfecte aanvulling op een moderne look, terwijl donkergroen en rood ook kunnen werken voor een meer statement achtige bril.

Blacked out

Als het gaat om tonale dressing, wint zwart elke keer, niet alleen bij kleding, maar ook bij zonnebrillen. En de enige manier om een ​​monochrome look compleet te maken, is natuurlijk door hem af te werken met een volledig zwarte zonnebril. De perfecte op rock ‘n’ roll geïnspireerde look, de originele volledig zwarte zonnebril kan bijvoorbeeld een klassieke Wayfarer zijn… een stijl waar iedereen van Tom Cruise tot Kanye West van geniet. Andere stijlen werken echter ook. Van afgeronde vormen tot pilotenbrillen en sleutelgat ontwerpen, zwarte zonnebrillen hebben iets speciaals.

Dikke monturen

Als je geneigd bent om meestal voor klassiek te gaan, snappen we dat. Maar een manier om een ​​moderne draai te geven aan die beproefde ontwerpen, is door de frames dik te maken. Ga hiervoor op zoek naar opgepompte, dikke versies van traditionele silhouetten zoals Wayfarers. Ze bieden een gedurfdere, meer opvallende look, maar toch subtiel genoeg om in je dagelijkse garderobe te kunnen integreren. Combineer ze met van alles, van een T-shirt en jeans tot een linnen pak in de zomer.

Ronde en vierkante frames en glazen

Ronde glazen zijn flatterend voor de meeste gezichtsvormen en bieden een tijdloze look waar al generaties lang van genoten wordt. Voor iets specialers werken vierkante ontwerpen perfect. Ze bieden een luid statement en werken vooral goed met casual looks zoals spijkerbroeken en oversized kleding.

Mits het niet te groot is, is een heren zonnebril ook geschikt in combinatie met nettere kleding en pakken.. Pas op voor verkeerde tinten en vierkante piloten stijlen, die een louche jaren 70-gevoel uitstralen. Dat wil je uiteraard niet.

Levendige lenzen

Zeker, bruine en zwarte lenzen zijn meestal de go-to lenzen, maar om een statement te maken zijn er weinig betere manieren dan te kiezen voor gekleurde lenzen. Ga op zoek naar je eigen stukje Fear and Loathing en kies voor oranje lenzen, of ga een stap verder en ga voor rood!

0