Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De nieuwe iPhone 11 is er! Wij zetten hier alle facts & specs voor je op een rijtje

Posted on

Eindelijk is de iPhone 11 in Nederland gearriveerd

Voor smartphoneliefhebbers is het weer smullen geblazen, want de nieuwe iPhone 11 in Nederland is er. Of je een iPhone 11 kopen gaat, hangt natuurlijk af van een aantal zaken. Zoals de iPhone 11 prijs, de iPhone 11 camera, de kosten van een iPhone 11 abonnement en de specificaties en bijzonderheden van dit type telefoontoestel. In dit artikel lees je alles over de features, specificaties en bijzonderheden van de nieuwe iPhone 2019. Doe er je voordeel mee in de overweging of je een iPhone 11 kopen gaat of niet!

De superieure kwaliteit van de iPhone 11 camera

De iPhone 11 camera van Apple heeft een dubbele cameralens van 12 megapixels. Dit is een echte vooruitgang vergeleken met de iPhone XR, die een enkele cameralens heeft. Een van de verbeteringen is dat de Face ID-camera van de iPhone 11 geavanceerder is geworden en minder tijd nodig heeft om jouw gezicht te herkennen dan bij eerdere iPhone-modellen. Eerder kon het nog wel eens een tijdje duren voordat jouw gezicht werd herkend. Met de nieuwe iPhone 2019 gaat dit gelukkig een stuk sneller. Natuurlijk zit er verder een goede en betrouwbare stabilisatie in de camera, evenals een optische zoom.

iphone 11 abonnement

Een sterker en waterbestendig toestel dan voorheen

Niet alleen technisch is de iPhone 11 een stap vooruit, maar ook de fysieke smartphone zelf is verbeterd. Zo is de nieuwe iPhone 11 in Nederland – aldus Apple zelf – voorzien van sterker glas dan ooit te voren. De kans dat jouw toestel kapot gaat, is dan ook kleiner vergeleken met eerdere toestellen.

Een prima accu voor langduriger gebruik

Volgens Apple presteert de accu van de iPhone 11 nog weer beter dan de toch al indrukwekkende prestaties van de iPhone XR. Eén keer laden is afdoende om de nieuwe iPhone 2019 een volle dag te kunnen gebruiken. De accu van de iPhone 11-serie werkt gemiddeld één uur langer dan die van zijn voorganger, zo meldt Apple.

De iPhone 11 prijs en abonnementskosten

De kosten van een iPhone 11 abonnement hangen uiteraard van de provider cq. aanbieder af en zijn daarom niet exact vast te stellen. De prijzen per aanbieder kunnen behoorlijk uiteenlopen, dus vergelijk deze onderling goed voordat je een iPhone 11 abonnement afsluit.

0