Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De meest veilige smartphone kopen

Posted on

Ben je op zoek naar de meest veilige smartphone? Dan koop je het beste een iPhone, bijvoorbeeld de Iphone 12 mini zwart. Het iOS besturingssysteem waarop de iPhone 12 mini ‘draait’ is net iets veiliger dan het Android besturingssysteem. Het iOS besturingssysteem is dan ook specifiek voor én door Apple ontwikkeld. Naast het feit dat het besturingssysteem naadloos past bij een Apple toestel biedt het systeem ook een optimale gebruikservaring. Ook alle Apps uit de App Store worden regelmatig door Apple gecontroleerd én goedgekeurd. Daarnaast brengt Apple geregeld nieuwe software-updates uit. Dat betekent dat een iPhone altijd goed beveiligd is en blijft. Een Samsung toestel is in de regel wel goedkoper dan de toestellen van Apple. Maar op dit moment is bij Simyo de iPhone 12 mini zwart met een korting van € 120,- te verkrijgen in combinatie met een 2-jarig contract.

De iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini wit behoort tot de iPhone 12 serie. Ook de iPhone 12 mini is uitgerust met de nieuwste snufjes, zoals een betere schermresolutie, een nieuwe A14 chip en toegang tot het 5G netwerk. De iPhone mini is dan ook een toestel voor gebruikers die graag een compact scherm willen. Enkele gegevens van de iPhone 12 mini:

–   64 GB opslagcapaciteit

–       Schermgrootte 5,4”

–       Schermtype OLED

–       Dubbele camera op achterkant resolutie 12MP + 12MP, frontcamera 12 MP

–       Spatwaterdicht

–       L x B x D = 131,5 mm × 64,2 mm × 7,4 mm

–   5G ready

5G is de opvolger van 4G. Met 5G surf, stream en app je sneller. Ook de iPhone 12 mini is 5G ready en dat betekent dat je dus toegang hebt tot het 5G netwerk.

De iPhone 12 mini in combinatie met een 2-jarig Simyo abonnement

Wanneer je graag de iPhone 12 mini hebt, kun je deze nu voordelig aanschaffen door een 2-jarig abonnement bij Simyo af te sluiten. Je kunt hierbij zelf bepalen hoeveel je, bij het afsluiten van het abonnement, voor je toestel wilt betalen. Hoe hoger het bedrag dat je betaald bij het afsluiten van je abonnement, hoe lager de abonnementskosten zijn de komende 24 maanden. Wanneer je geen beginbedrag betaald, betaal je 24 maanden lang een vast bedrag voor je toestel, waarmee je de kosten van het toestel afbetaald. Daarna is de iPhone 12 mini van jou en vervallen deze kosten. Na 24 maanden worden je abonnementskosten lager. Na 24 maanden wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en is dan per maand opzegbaar. Bij stilzwijgende verlenging blijven de prijzen van het abonnement en de afgesproken bundels gelden.

0