Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Bohemian tuinspiratie voor uw eigen tuin

Posted on

Met al dat mooie weer verhuizen we allemaal weer van binnen naar buiten. Is uw terras en achtertuin qua styling al helemaal klaar voor de zomer? Maar misschien kunt u ook nog wel wat inspiratie gebruiken. In deze blog geven wij u inspiratie voor hoe  u uw tuin in de bohemian stijl kunt stylen. Zo tovert u uw tuin om tot een gezellige ruimte.

Tip 1: buitenkleed

Een gezellige zitplek in uw tuin is niet compleet zonder een vloerkleed. Zoek een vloerkleed uit dat voor binnen en buiten geschikt is. Het neerleggen van zo’n vloerkleed zorgt voor een leuke knusse bohemian sfeer. U kunt hem combineren met rieten accessoires, deze natuurlijke items geven een warme touch aan uw tuin.

Tip 2: buitenbed

Slapen in het zonnetje is het lekkerste wat er is. Helemaal tot rust komen met fluitende vogeltjes op de achtergrond. Met het plaatsen van een buitenbed in uw tuin dut u heerlijk weg. Zet er een tafeltje naast zodat u hier uw drinken met lekkere snacks op kunt zetten. Ziet u uzelf al heerlijk liggen op een buitenbed in uw tuin?

Tip 3: sfeerverlichting

In de zomer is het ook heerlijk om de warme avonden in uw tuin door te brengen. Ondanks dat het langer licht blijft, wordt het ’s avonds toch op een gegeven moment donker. Door het ophangen van sfeerverlichting zoals een lichtsnoer met verschillende lampen creëert u in de avond een romantische sfeer.

Tip 4: kussens

De bohemian stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van veel kussens en kleedjes. Voeg deze dus ook toe aan uw buitenmeubelen. Probeer de kussens in warme kleuren te houden, het liefst met een gouden detail. Het toevoegen van deze accessoires zorgt niet alleen voor een leuke uitstraling, maar het zit ook nog eens extreem lekker. Dat kleedje is ook heel belangrijk, niet vergeten dus! In de avond wanneer het iets frisser wordt kunt u deze lekker warm over u heen leggen.

Egalisatieschuif

Wanneer u in de beginfase zit van het optimaliseren van uw tuin, dan kan het zijn dat de grond oneffenheden bevat. Een goede basis is het belangrijkste. Dus wanneer u grote oppervlakten heeft die u glad moet hebben, dan is een egalisatieschuif ideaal.  Deze machines kunt u bij de meeste bouwmarkten huren. Wilt u er zelf een aanschaffen dan biedt Visser & Visser een breed assortiment aan goede Visser & Visser egalisatieschuiven aan. 

0