Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Waarom jij een lang T-shirt wilt

Misschien ken je het probleem wel, de T-shirts in jouw reguliere maat zijn allemaal net te kort en kruipen altijd omhoog. Maar de T-shirts die wel lang genoeg zijn zitten allemaal veel te wijd. Dit kan erg vervelend zijn, en voor het oplossen van dit probleem is het lange T-shirt bedacht. Als je hier meer over te weten wilt komen kan ik je alleen maar aanraden om verder te lezen

 

Wat zijn lange T-shirts

Zoals de naam al zegt zijn lange T-shirts, T-shirts waar 3cm tot 5cm extra stof aan de onderkant bij zit. Ze zijn dus net wat langer met dezelfde breedte. Ook zijn er nog extra lange T-shirts waar wel 6cm tot 10cm extra stof bijzit, wanneer je bijzonder lang bent kan dit erg handig zijn.

 

Extra lange t shirts

 

Waarom wil je een lang T-shirt hebben.

Nederland heeft met een gemiddelde lengte van 183cm de langste mannen van de hele wereld, en hier zijn de meeste T-shirts niet op gemaakt. Je hebt dus al snel het probleem dat T-shirts te kort zijn en dat je ze constant naar beneden moet trekken. Wanneer je langer dan 180 cm bent is het al snel een goed idee om een lang T-shirt aan te schaffen.

Maar ook wanneer je niet al te lang maar wel heel smal bent kan een lang T-shirt van pas komen. Kleinere maten zijn behalve smaller vaak ook direct korter, en zo ben je als een smal iemand geforceerd om een te wijd of te kort T-shirt aan te moeten. Met lange T-shirts is dit niet het geval en kun je weer T-shirts kopen die passen.
Als laatste kan ik je als smalle of lange man alleen maar aanraden om vanaf nu vooral lange T-shirts te kopen, of extra lange T-shirts wanneer je zeer lang bent. Zo passen T-shirts jou vanaf nu ook perfect. En als je niet meteen meerdere lange T-shirts wilt kopen jij in ieder geval beginnen met het aanschaffen van een lang wit T-shirt, want deze past overal bij.

Save

0