Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Tomorrowland 2017 (België)

Posted on

Tomorrowland: Mekka van de raves

Of je nou van de muziek houdt die op de mainstage gedraaid wordt of niet; Tomorrowland 2017 móet op je to do list staan. Sterker nog, als je er als raver niet minstens één keer in je leven bent geweest moet je je schamen. Zet Tomorrowland België dan ook zo snel mogelijk in je agenda!

Tomorrowland Boom

Wat maakt Tomorrowland Boom nou zo speciaal dat mensen van over de hele wereld naar België afreizen om hierbij te zijn? Ieder jaar weer is de show om het hele festival heen een spektakel van bizarre grootte; terwijl de DJ de BPM’s aantikt aanschouw jij de meest gedetailleerde stage-ontwerpen, LED-schermen, bizarre projecties, roterende tandwielen, vuur, lasers, danseressen. Het is een bombastische show waar je watertandend van zult genieten, en dat begint al met de uitnodiging..

tomorrowland België

Tomorrowland België

Tomorrowland België biedt daarnaast jaar in, jaar uit een enorm gevarieerde line-up aan met top-artiesten vanuit verschillende genres en subgenres en is door middel van haar line-ups toonaangevend voor deze genres. Tomorrowland 2017 bestaat uit 2 weekenders en vult haar Mainstage met artiesten zoals Axwell /\ Ingrosso, Carl Cox, Marshmello, Lucas & Steve, Eric Prydz. Daarnaast zijn er hostings van o.a. Trance Energy, Elrow, Drumcode, Monstercat, Q-Dance, Jacked, Robin Schulz, Dave Clarke en nog veel meer. Wat je voorkeur ook is, je komt geheid aan je trekken!

Ook op het gebied van food & drinks is Tomorrowland België toonaangevend; zo kun je op de camping (‘Dreamville’) terecht bij food stands van over de hele wereld, is er een butcher’s shop waar je zelf vlees kunt kopen voor op je barbecue (waar overigens ideale bbq spots voor zijn) en kun je vers gebakken broodjes scoren bij de bakery.

Heb je issues met kamperen of is luxe opgeven gewoon niet echt je ding? Tomorrowland fixt het voor je; Naast de reguliere campingtickets, vriendencamping (hier kun je met een groep van 10 vrienden je tent neerplanten), of easy tent packages (geen gesleep met een tent, slaapzak of luchtbed, die regelen zij voor je), kun je relax rooms, Dreamlodges, maar ook Cabana’s of Mansions boeken. Bij die laatste heb je de beschikking over 5 kamers met een aparte badkamer/toilet, een eigen loungeterras, maar veel belangrijker: een gevulde bar en espresso machine. Ook kun je een butler service bijboeken, massages boeken en customized items laten brengen.

Ben je niet vies van een festivalletje en opgaan in bombastische shows met de beste artiesten van het moment? Zet Tomorrowland dan zeker op je lijstje.

0