Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

PME Legend, (st)oer-nederlands goed

Tegenwoordig zitten piloten in een netjes verwarmde cockpit, maar dat is niet altijd het geval geweest. Dit beroep heeft een imago van risico, stoerheid en verantwoordelijkheid, en is voor lange tijd meer dan onderworpen geweest aan wat de natuur hen aan straffe weersomstandigheden in de schoot wierp. Dat vereiste aangepaste kleding en diverse merken hebben dat als basis genomen voor hun collectie.
PME Legend is een dergelijk kledingmerk, Nederlands van oorsprong met een strakke lijn richting de Amerikaanse cargo pilotencultuur.

 

pme legend

 

Wat maakt PME Legend zo speciaal?

Kleren maken de man en veel mannen hebben graag kleding die een zekere vorm van mannelijkheid uitstraalt: stoer, robuust, goede materialen, betrouwbaar en het staat goed. Het zal niemand verbazen als het dragen van dergelijke kleding goed is voor iemands zelfvertrouwen, of het nu gaat om een jack, shirt, jeans of schoenen.
PME Legend is zeker geen somber merk. PME jeans zijn uiteraard traditioneel lichtblauw, maar t shirts, broeken, polo’s en zelfs jassen zijn eerder licht van kleur dan donker.
Net als sommige andere merken heeft PME Legend een schare aan trouwe dragers die, eenmaal gekozen, blijven terugkomen.

 

t shirts

 

Aanschaf

PME Legend is in vele winkels, zowel echte als online, te verkrijgen. Het grote voordeel van online webwinkels is dat spullen er meestal tegen lagere prijzen te koop zijn, hoewel veel mensen graag eerst willen passen en dan toch naar een kledingzaak in het centrum van hun woonplaats gaan. Een goede webwinkel zal echter altijd de mogelijkheid bieden artikelen te ruilen, indien ze niet passen. En wat is er gemakkelijker dan winkelen vanuit je eigen luie stoel?

 

PME Legend sale

Voor kwaliteit betaal je wat meer! Daar kun je gewoon niet om heen en dat is bij PME Legend niet anders. Daar tegenover staat dat je dan wel iets draagt, dat niet meteen uit elkaar valt, en omdat het om tijdloze kleding gaat, heb je er voor een langere periode plezier van. Het loont dus de moeite om regelmatig te checken naar PME Legend sales en dezelfde kwaliteit te verkrijgen met een wat bescheidener portemonnee.

Save

0