Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Voorbereidingen voor een roadtrip met vrienden

Posted on

Een roadtrip met je vrienden, het is een onvergetelijke ervaring. De spannende verhalen, avonturen in het buitenland, bijzondere feesten en onbeschrijfelijk plezier, het hoort er allemaal bij. Wil je met jouw vrienden gaan roadtrippen? Daar hoort enige voorbereiding bij. Wij helpen jullie graag om een fantastische roadtrip te plannen.

Ben je verzekerd?

Met z’n allen op pad in een auto is een geweldige beleving. Om narigheid te voorkomen tijdens de vakantie is het aan te raden om goed verzekerd te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een WA-autoverzekering. Deze aansprakelijkheidsverzekering is erg belangrijk mochten jullie problemen krijgen. Zorg ook altijd dat iedereen een reisverzekering heeft. Wanneer de auto wordt gestolen, is niet gelijk de hele vakantie verpest.

Op de bonnefooi?

Hoe leuk en avontuurlijk het ook klinkt om op de bonnefooi te vertrekken met de auto, het is niet altijd de beste optie. Houden jullie van vrijheid? Dan kun je zeker zonder al te veel planning op pad gaan. Maar zorg dat het in ieder geval duidelijk is welke steden of plaatsen jullie zouden willen aandoen. Een beetje planning en vastigheid zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Zo voorkom je dat veel tijd tijdens de reis kwijt bent aan overleggen waar jullie heen gaan. Stippel bijvoorbeeld globaal een route uit van steden die jullie willen bezoeken. Je kunt dan tijdens de reis zien waar jullie onderweg nog allemaal extra kunnen stoppen.

Eten en EHBO

Bij een goede voorbereiding voor een roadtrip met jouw maten kan wat eten inslaan geen gek idee zijn. Misschien overnachten jullie wel ergens in tenten en is er geen supermarkt in de buurt. Zorg dat je altijd wat eten in blik, koffie en brood meeneemt. Ook wat lekkers voor onderweg is geen overbodige luxe. Een ongeluk zit al in een klein hoekje. Je zult er misschien niet zo snel aan denken om mee te nemen, maar een EHBO doos is cruciaal. Het is handig om altijd pleisters bij de hand te hebben wanneer dat nodig is.

Muziek

Urenlang in de auto zitten is een stuk gezelliger met fijne beats. Maak een playlist speciaal voor de roadtrip. Zo geniet je tijdens het autorijden van de beste muziek en heb je voor altijd goede herinneringen aan deze nummers.

Ga jij met jouw vrienden op roadtrip? Zorg voor de juiste voorbereiding. Zorg dat je weet waar je heen gaat en zorg dat je goed verzekerd bent op reis. Maak jouw roadtrip onvergetelijk door een goede voorbereiding

0