Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Skullcandy Crusher, de koptelefoon met ingebouwde subwoofer

Posted on

Muziek wil je niet alleen horen. Je wilt het ook voelen. En liefst stevig als het kan. Alsof je regelrecht naast de pompende luidsprekers staat. Een koptelefoon met ingebouwde subwoofer, hoe klinkt dat? Bruut, toch?

Skullcandy Crusher: subwoofer in koptelefoon!

Haal die beurs maar al boven dan. Want het Amerikaans audiomerk Skullcandy maakt het waar met de Crusher. Dat lees je goed, ja: subwoofer in koptelefoon!

Stoere snowboarders en skaters over heel de wereld zweren al jaren bij Skullcandy. Ook gamers en muziekliefhebbers gaan overstag voor de goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je herkent het merk meteen aan het iconische doodskopje. En hun gelikte designs natuurlijk. Skullcandy’s laatste snufje? Een ingebouwde subwoofer!

Koptelefoon met subwoofer? Niet voor doetjes …

Heb je een broertje dood aan lage tonen? Dan is een koptelefoon met subwoofer niets voor jou, doei! Geintje, hoor. Wil je je favoriete muzieksoorten als nooit tevoren ervaren? De bassen van je ultieme rap, hiphop, elektro, techno, hardcore, hardstyle, en hardrock tracks voelen trillen en beuken tot in je botten?

Of wil je gewoon ongestoord gamen en films kijken alsof je midden in de actie zit? Dan levert een koptelefoon met subwoofer beslist de epische soundtrack. De koptelefoon sluit ook lekker af, ideaal als je even weg wil zijn van de wereld.

Subwoofer in koptelefoon, een intense ervaring

Wat maakt zo’n koptelefoon met ingebouwde subwoofer nu zo uniek? Dat je de bas effectief voelt trillen in je oorschelpen. Een extra driver zorgt voor een heuse home cinema geluidservaring. “Haptic bass response”, heet dat. Met een schuifje, de “bass slider”, stel je de intensiteit van de trillingen helemaal naar smaak af.

Even geen behoefte aan een dreunende aardschok in je oren? Dan zet je de subwoofer gewoon even uit.

Wireless of niet?

De Crusher komt in een standaard én draadloze versie. Een gouden tip? Ga voor meteen voor de draadloze versie. Die is een tikkeltje duurder, maar dat is het zeker waard.

De accu van de bluetooth wireless Crusher gaat maar liefst 40 uur mee. En als ie leeg is, laad je hem snel weer op met de micro-USB-kabel. Geen zin om te wachten? Dan plug je even old school de meegeleverde jackkabel in.

Afbeelding: https://www.skullcandy.com

0