Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Seizoen 3 van The Sinner staat klaar

Hoofdrolspelers en hoofdlijn van het seizoen 1

Het derde seizoen van The Sinner komt eraan! De hoofdrol in deze zeer populaire Netflix-serie is weggelegd voor Jessica Biel. Ook in The Sinner seizoen 3 speelt de doorgedraaide moeder Jessica Biel. Als Biel met haar gezin en dagje op het strand doorbrengt, slaat ze ineens volledig door en steekt vanuit het niets een man in zijn nek. Hierna ontrolt zich een spannende psychologische thriller. Naast Jessica Biel speelt hierbij de detective Harry Ambrose (gespeeld door Bill Pullman), die op de zaak gezet wordt, een van de hoofdrollen. Tussen Pullman en Biel ontstaat een bijzondere relatie.

Seizoen 2: hoofdthema van de afleveringen

Dat het derde seizoen van The Sinner er komt, hoeft niet te verbazen. Al na de eerste aflevering werd de Netflix-serie genomineerd voor diverse onderscheidingen, waaronder liefst twee Golden Globes. Duidelijk was dat er een vervolg moest komen met een tweede en binnenkort dus ook derde seizoen. In het tweede seizoen, dat in november 2018 gelanceerd werd, stond een elfjarig jongetje centraal die zijn ouders had vermoord. In de serie ontspon zich de zoektocht naar de ware reden van de moordzucht van de jongen. Uiteindelijk bleek dat zijn moeder in een sekte had gezeten en dit een aanleiding vormde om zijn ouders om het leven te brengen.

Seizoen 3: nieuwe hoofdrolspelers in The Sinner & verhaallijn seizoen 3

In seizoen drie treden er enkele nieuwe hoofdrolspelers in The Sinner. De twee belangrijkste nieuwe hoofdrolspelers in The Sinner zijn Matt Bomer en Chris Messina. Actuer Bomer kennen we van Will & Grace. In The Sinner seizoen 3 speelt Matt Bomer de docent Jamie en is hij de tegenhanger van detective Harry Ambrose. Acteur Messina speelt het personage Nick Haas. Haas is een oude schoolkameraad van Bomer. Als ze elkaar later weer ontmoeten, gebeurt er iets met hun onderlinge band en verandert hun leven ingrijpend. De afleveringen van The Sinner uit seizoen drie centreren zich rond detective Harry Ambrose. Hij doet onderzoek naar een dramatisch auto-ongeluk dat in New York heeft plaatsgevonden. Via dit onderzoek komt hij op her spoor van een misdaad die de ergste uit zijn carrière als rechercheur blijkt te zijn.

Wanneer komt The Sinner seizoen 3 uit?

Het derde seizoen van The Sinner komt uit op Netflix, ergens in 2020. De exacte releasedatum is nog niet bekend, dus houdt de media in de gaten om niks te missen over deel drie van The Sinner!

0