Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Rugzakken voor echte mannen!

Met alle dagelijkse reizen die je maakt neem je ook regelmatig je belangrijkste spullen mee zoals een smartphone, laptop of andere zaken. Rugtassen zijn daarbij een uitstekende oplossing om al jouw spullen mee te nemen naar je bestemming. En als je niet een alledaagse, saaie uitvoering wilt gebruiken dan hoef je je geen zorgen te maken, je kunt ook erg moderne, stoere tassen vinden.

Oerdegelijke kwaliteit

Als je op zoekt gaat naar rugtassen en/of rugzakken, kies dan niet meteen de eerste de beste die je toevallig bij een koopjesbak tegenkomt. Je kunt voor een echte pionier gaan op het gebied van rugtassen: Eastpak! Eastpak kent een goede geschiedenis en heeft in de loop der tijd zichzelf populair gemaakt met hippe designs en ook nog eens een erg sterke structuur. Dat de kwaliteit van deze rugzakken zo hoog is, is te danken aan het feit dat Eastpak in het begin van het ontstaan vooral producten voor het Amerikaanse leger maakte. Dus dan weet je dat je iets goed in handen hebt.

Design

Design is een steeds belangrijker wordend punt bij de aanschaf van producten tegenwoordig. Ook geldt dit voor rugtassen en -zakken. Des te stoerder, ruiger en moderner, des te beter. Je wilt tenslotte indruk maken op anderen met jouw hippe tas. Een Eastpak rugzak is een zeer goede keuze voor de stoere mannen-look. De rugzakken zijn duurzaam, sterk en hebben een goede prijs. Daarbij krijg je vaak ook een mooie garantie oplopend tot zelfs tientallen jaren. Met een Eastpak rugzak heb je dus een zeer goede kandidaat om je spullen te vervoeren en tegelijkertijd bescherming biedt tegen invloeden van buiten zoals regen, storm en valschade.

Verschillen

Je hebt erg veel verschillende rugzakken en -tassen om je spullen te vervoeren. Dit kan gaan om de bekendere Eastpak rugzakken die ook zeer populair zijn onder scholieren tot luxe lederen varianten voor het vervoer van je tablet en/of laptop. En daaronder vind je weer een ruime keuze in design en kleuren om zo iets te vinden wat bij jouw voorkeur past. Neem eens een kijkje op de webshop van Brandfield voor het uitgebreide assortiment aan rugzakken. En natuurlijk hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt voor je spullen. Een te grote tas mee op reis nemen is ook niet ideaal, maar te weinig plek voor alles wat je mee wilt meenemen is helemaal een no-go.

0