Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Met deze motoruitrusting steel jij de show!

Posted on

Heb je een vette motor en ben je op zoek naar een minstens zo gave motoruitrusting? Dan lees je op deze pagina een aantal tips terug die je helpen bij het kiezen voor een veilige en stoere motoruitrusting. Er gaat niets boven heerlijk touren, de snelheid voelen en door de bochten vliegen met je eigen motor. Wanneer je voor een pak gaat kijken, kom je erachter dat je uit allerlei soorten, kleuren en maten kunt kiezen. Om een motorpak te vinden die het beste op je lichaam aansluit, kun je het beste bij een professionele motorwinkel langsgaan. 

Uit wat voor type motorkleding kun je kiezen? 

Motorjassen en motorbroeken zijn er in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Allereerst is het belangrijk om te bedenken van welk materiaal je motorpak moet zijn. Wil je de veiligste keuze maken? Dan kun je het beste voor een motoruitrusting van leer kiezen. Leer is een sterk materiaal, wat bijna niet scheurt. Dit is dus een veilige keuze als je in je achterhoofd houdt dat je nog weleens een val met de motor zou kunnen maken. Verder ziet leer er geweldig uit en past het goed bij een voertuig zoals de motor. Een ander veelgebruikt materiaal voor motorpakken is textiel. Je kunt zowel voor zomer-, winter-, of combinatiepakken kiezen. 

Met welke accessoires maak jij je motoruitrusting af?

Wanneer je een gaaf pak hebt gevonden dat goed bij je lichaamsbouw past, is het tijd om de overige onderdelen van je motoruitrusting aan te schaffen. Wat dacht je van een motorhelm met een opvallende print, kleur of bijvoorbeeld gave elementen zoals hoorns erop? Naast een motorhelm zijn motorlaarzen en handschoenen ook erg belangrijk om te hebben. Op die manier kun je elk onderdeel van je lichaam beschermen, mocht je ten val komen. Zorg ervoor dat je motoruitrusting compleet is, voordat je op de motor stapt. 

0