Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Live voetbal kijken: de stadion experience

Posted on

Mis jij ook de weekenden waarop je met een biertje op de tribune jouw club naar de overwinning staat te juichen? Natuurlijk haalt het live volgen van de wedstrijden op tv het niet met de stadion experience. Maar, je kunt deze natuurlijk wel iets meer naar huis halen! 

Voetbal kijken in 2020/2021

Om dit jaar het voetbalseizoen goed te kunnen volgen, is het belangrijkste punt natuurlijk dat je de wedstrijden ook daadwerkelijk live kunt volgen. FOX Sports is daarom ook de must-have voor elke voetballiefhebber. En kies je voor alle zenders, dan hoef je ook van de andere sportwedstrijden geen seconde meer te missen. Met het FOX Sports abonnement kijk je vanaf elk device dat je wilt. 

Hoe creëer je het stadion gevoel vanuit huis?

Laten we wel wezen, thuis voetbal kijken wint het nooit van het kijken in het stadion. Maar we kunnen er natuurlijk wel het beste van maken. De belangrijkste aspecten om dit te bewerkstelligen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Je vrienden

Kijk samen met je vrienden veilig op 1,5 meter, of bel met zijn allen in via Facetime, Zoom of welke manier van videobellen je ook gebruikt. Zo leer je nog steeds gezamenlijk commentaar op de scheidsrechter, juichen jullie bij ieder doelpunt en kan de eerste helft tijdens de rust worden nabesproken. 

Het bier

Was je eigenlijk al niet helemaal tevreden met de hofleverancier van het bier van jouw club? Gelijk een probleem minder, want je slaat je eigen pils in. Of beter nog, een lekker speciaalbiertje op zijn tijd. Groot voordeel, je hoeft dit keer in ieder geval niet te bobben.

De vette hap

Ook de vette hap tijdens de wedstrijd mag natuurlijk niet ontbreken. Misschien dit keer niet de frikandel XL of wat je normaal uit de “Febomaten” trekt, maar wel elke snack bij jou tot de voordeur bezorgd. Of je laat je kinderen een extra zakcentje verdienen door hun vader 90 minuten lang te voorzien van snacks. 

De weersomstandigheden

Hoe fijn het misschien ook is om niet door weer en wind op de tribune te moeten zitten, het is natuurlijk wel een sfeerbepalende factor. Deze factor is wellicht iets lastiger na te bootsen, maar zeker niet onmogelijk! Steeds meer mensen wisselen hun prijzige tv-abonnement in voor goedkopere opties, zodat ze voortaan draadloos tv-kijken naar hun favoriete tv-programma’s. Kan ook een optie zijn wanneer je schoonouders op zondagmiddag op visite komen en jij de woonkamer niet in beslag kunt nemen. 

Haarscherp beeldkwaliteit

Last but not least, de wedstrijd volgen in een haarscherpe beeldkwaliteit. Kijk je nog televisie in Full HD, of erger nog ‘slechts’ in HD? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in aan te brengen. Ben je al bekend met de termen Ultra HD of 4K? Met Ultra HD ontvang je 4 keer scherper beeld dan met Full HD. 

Zo creëer je in slechts 5 stappen de ultieme stadion experience! 

0