Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Laptoptas nodig?

Posted on

Je laptop neem je vaak met je mee, naar je werk, onderweg en ga zo maar door. Het is dan belangrijk om je laptop voldoende bescherming te bieden. Hoe je dat doet? Door middel van een laptoptas! Het zou immers eeuwig zonde zijn als je laptop schade oploopt omdat je hem een keer uit je handen laat glijden. Ons advies: stop je laptop daarom in een laptoptas, zodat het altijd goed beschermd is en je zonder zorgen op pad kunt. Wil je genoeg te kiezen hebben? Bekijk de laptoptassen van Travelbags dan eens, zeker weten dat jij tijdens je volgende werkdag of afspraak goed voor de dag komt.

Vind jouw ideale laptoptas

Heb je speciale eisen voor je laptoptas? Geef deze dan aan bij de zoekfunctie op de website. Denk aan een voorkeur voor een merk of een kleur of afmeting. Vervolgens toont de website alle laptoptassen die voldoen aan jouw eisen. Dit maakt je zoektocht een stuk gemakkelijker, je hoeft niet alle opties langs te gaan. Vind het een laptoptas van leer erg mooi? Geef het aan je alle lederen laptoptassen worden getoond. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, wacht niet te lang met het kopen van een laptoptas. Je laptop gaat het langste mee als er een goede bescherming omheen zit. Als je meer items dan alleen je laptop meeneemt, kies dan voor een wat groter formaat laptoptas. Vaak zijn deze tassen ook wat steviger.

Online bestellen

Een laptoptas gevonden die voldoet aan jouw eisen? Bestel deze dan online. Iedere bestelling die voor 23:59 geplaatst wordt leveren ze de volgende werkdag al thuis af. Handig als je snel je laptoptas wilt gebruiken. Bestel je voor minimaal € 20? Dan zijn de verzendkosten gratis. Ook als je op zoek bent naar reistassen, koffers of rugzakken zit je hier goed.

Laptop sleeves

Om extra bescherming te bieden kun je ook kiezen voor een laptop sleeve. Deze biedt dan genoeg bescherming om je laptop mee te nemen in de hand. Heb je een vraag over een laptoptas of over een ander product? Neem dan nu contact met de specialisten van Travelbags op en zij kunnen je meer vertellen over de laptoptassen of hun service.

0