Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De voordelen van duo rolgordijnen

Posted on

Rolgordijnen zijn er in alle soorten en maten én ze zijn betaalbaar. Het is een ideale oplossing om je ramen af te schermen van daglicht of inkijk dus. Maar ken je deze al? Duo rolgordijnen! Dit type rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Op die manier creëer je heel eenvoudig openheid binnen een ruimte. Wil je graag meer privacy? Dan doe je ze verder dicht. Met een duo rolgordijn combineer je dus moeiteloos sfeer en functionaliteit.

Duo rolgordijn voor iedere sfeer

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om duo rolgordijnen. Neem alleen al het uitgebreide kleurenpalet. Hiermee kun je iedere ruimte in huis voorzien van de juiste uitstraling. Een jongenskamer kun je voorzien van donkerblauwe rolgordijnen, terwijl er in de meidenkamer vrolijke groene, roze of gele duo rolgordijnen komen. Kies voor neutraal wit of crème in de woonkamer. Met de kleur kies je precies welke uitstraling je wilt creëren. En zoals je tussen de regels al door kon lezen, de rolgordijnen zijn dus in iedere ruimte van het huis te gebruiken. Slaapkamer, badkamer of keuken, ze zijn multifunctioneel.

Duo rolgordijnen kopen

De aanschaf van nieuwe rolgordijnen kan natuurlijk een hele investering zijn. Daarom is het aan te raden om eerst eens contact op te nemen met de specialisten. Bijvoorbeeld de medewerkers van Raamdecoratie.com. Zij staan je graag telefonisch of per mail te woord, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. De specialisten kennen het assortiment van duo rolgordijnen uit hun hoofd. Extra tip: vraag eens naar de actuele aanbiedingen. Dit kan je een hoop geld schelen, dus doe hier je voordeel mee.

0