Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Drie luie manieren om geld te verdienen 

Posted on

We kunnen allemaal natuurlijk wel net doen of we super ijverig zijn; Stiekem genieten we natuurlijk het allermeeste van een lui leventje. Denk aan series bingen op de bank, eten bestellen vanaf je telefoon en de auto voor de deur parkeren. We love it! 

Maar natuurlijk, er moet ook brood op de plank komen. De meesten van ons zijn dan ook genoodzaakt regelmatig op het werk te verschijnen. Daarnaast zonder moeite een extra zakcentje verdienen? Hier dé tips;

1. Easy side hustle

Naast je gewone werk zijn er bijverdiensten mogelijk die weinig tot geen moeite kosten. Althans, je kunt ze vanuit je luie stoel doen. Zo zijn er bedrijven die jou geld aanbieden met het invullen van enquêtes, geloof ons; Dat is echt te combineren met een middelmatige serie op Netflix. 

Of wat dacht je van de klantvriendelijkheid in winkels reviewen, ook hier worden mensen voor betaald door bedrijven. En in het kader van; ‘Nu we er toch zijn’ kun je dit vast nog wel even meenemen tussen het boodschappen doen door. 

2. Bedel bij je baas

Ongetwijfeld doe jij je werk beter dan je collega’s, want wie vindt dit niet van zichzelf? Daar kun je ook wel wat meer voor betaald krijgen, niet waar? Vragen staat vrij, ook waar het gaat om salarisverhoging. Schroom dan ook niet om je baas om opslag te vragen. 

Doe vooraf wel even je huiswerk, maak aantoonbaar dat je de afgelopen tijd van grote meerwaarde bent geweest én dan je als werknemer bent gegroeid. Op deze wijze kan je werknemer niet meer om je heen. 

3. Check je rekening

Wat er niet uitgaat, hoeft er ook niet in te komen. Dit geldt zeker voor je financiële situatie. De getallen van het aantal abonnementen wat mensen ongemerkt hebben schrikken wij altijd van. Een abonnement opzeggen  kan soms een vervelend klusje zijn, hardnekkige klantenservices trekken bij voorbaat al alle energie uit je. Maar toch gaat dit je op jaarbasis serieus geld schelen. 

Het ging hier echter over tips voor de echte luilakken onder ons, daarom is er tegenwoordig ook een service ontwikkeld die het opzeggen voor zijn rekening neemt. Werkelijk een fantastische vondst! Je krant of lotto opzeggen ? Zij regelen het voor je. 

Kortom, met bovenstaande tips kan het gat wat jij aan het eind van de maand aantreft op je bankrekening behoorlijk gedicht worden. Is dit niet het geval? Spek dan vooral je bankrekening of besluit je geld te investeren. Voor je het weet hoef je nooit meer te werken, hoe heerlijk klinkt dat?

0