Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De leukste gadgets voor je auto

Posted on

Dames en heren, start uw motoren! In deze blog vind je de beste lijst met coole auto gadgets en accessoires! Je zult namelijk enthousiast zijn over deze baanbrekende roadtrip-essentials en we durven te wedden dat je de meeste niet zult kennen. Van eenvoudig te installeren klassiekers zoals autostoel verwarmers tot hightech dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Lees dan ook snel verder!

De eerste ‘gadget’ op de lijst is niet per se een gadget: wist je dat een cruise control inbouwen tegenwoordig voor bijna elke auto mogelijk is? Zo verander je je ietwat oudere, zwaar sturende auto in een wagen die je met 2 vingers de bocht in stuurt. Dus niet per se een gadget, maar wel een toevoeging die iedereen blijer zal maken.

Handsfree rij display met ‘Heads up’

Houd je ogen op de weg gericht, zelfs als je een beetje hulp van Google Maps nodig hebt met dit unieke apparaat dat geen elektriciteit gebruikt. Heads Up is handsfree en leg je op je dashboard terwijl je je telefoon vasthoudt en je navigatie weergeeft op een glazen scherm dat je zicht niet belemmert.

Slimme achteruitkijkspiegel

Vervang je achteruitkijkspiegel door deze slimme versie en je waant je in het jaar 3000. Hij heeft alle functies die je maar wilt en is uitgerust met een camera aan de voor- en achterzijde, kan routebeschrijvingen weergeven, je helpen het perfecte roadtrip nummer te vinden en meer… veel meer!

Mini bandenpomp

Dit kleine maar krachtige apparaat heeft een grootte van een portemonnee en vervangt de anders zo omvangrijke en grote bandenpompen. Ja, hij is zo klein als een handpalm, maar hij heeft de PSI-kracht om een ​​band in slechts een paar minuten weer op te blazen.

12V auto mini koelkast

Elke auto zou een koelkast moeten hebben, want een frisse frisdrank is precies wat je nodig hebt om een ​​roadtrip op gang te houden. Deze ultra-efficiënte koelkast houdt tot 6 blikjes koud voor elke kilometer van de reis dankzij de 12V-aansluiting.

LED Auto Lichtstrips

Installeer LED-lampen en je vrienden zullen jaloers op je zijn. Door deze gadget rijd jij namelijk in sfeerverlichting in de kleur van je keuze dankzij een app waarmee je kunt kiezen uit enorm veel kleuren en die je helpt de lichten te synchroniseren met muziek voor extra plezier.

Draagbare luchtreiniger

Wanneer je je oudtante eindelijk op het treinstation hebt afgezet, zet je deze draagbare luchtreiniger aan om je auto van haar parfum te ontdoen. Met behulp van de kracht van actieve kool en een HEPA-filter reinigt het apparaat de lucht voor 99,7% van stof, rook, huidschilfers en geuren.

0