Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Tips voor een geslaagde date-avond

Posted on

Of je nu al jaren samen bent of pas net, een dateavond op zijn tijd hoort er bij. Het zorgt ervoor dat je waardering uit naar je vriend en vriendin en dat jullie tijd voor elkaar vrij blijven maken. Dit zal de relatie leuk en spannend houden en voorkomen dat jullie in een sleur terecht komen. Wil je je jouw partner eens goed verrassen? Vraag dan of hij of zij de avond vrij houdt en organiseer een leuke date-avond. Weet je niet zo goed wat je nou op zo’n avond kan doen? Lees dan vooral even verder voor de beste tips voor een geslaagde date-avond. 

Quality tijd vanuit huis

Je hoeft niet perse de deur uit om een leuke date te hebben. Je kan thuis ook prima een leuke en romantische avond organiseren! Verras je partner dan ook eens met een fijne date-avond thuis. Kook om te beginnen een lekkere maaltijd en dek de tafel netjes. Zet wat kaarsjes neer en houdt samen een uitgebreider diner. Zo heb je echt even aandacht voor elkaar. Na het eten kunnen jullie samen een film-avond houden. Zoek een leuke film uit, maak het gezellig met kaarsen, lampjes en dekentjes en kruip lekker tegen elkaar aan. Om te zorgen voor wat lekkere snacks kunnen jullie taart bestellen. Superlekker en toch eens wat anders dan dat jullie normaal op de bank snacken. 

Ga er samen op uit

Ondanks dat een date-avond thuis erg leuk kan zijn, gaan jullie misschien toch liever de deur uit. Een uitstapje maken samen zorgt er namelijk voor dat jullie de vonk in je relatie houden of terugvinden. Je kunt samen lekker uit eten gaan, maar het is misschien ook leuk om eens een keer wat anders te doen. Een actieve date doet het dan altijd goed! Ga bijvoorbeeld een lekker bowlen, of probeer samen te ontsnappen uit een escaperoom. Wedden dat jullie een superleuke avond hebben waarin je de tijd even helemaal vergeet. Extra leuk is om je partner van te voren niet te vertellen wat jullie precies gaan doen. Dat bouwt al wat spanning op en zorgt voor een extra verrassingseffect.

Pak eens lekker uit

Wat je ook gaat doen samen, het is sowieso leuk om eens goed uit te pakken en er echt iets speciaals van te maken. Dof je dus eens lekker op zoals je zou doen als het jullie eerste date was geweest. Shop van tevoren een nieuwe outfit en doe een lekker luchtje op. Ze doe je weer even wat extra moeite voor elkaar, alsof je elkaar weer opnieuw moet veroveren. Dit zal de vonk tussen jullie zeker weer even extra aanwakkeren. En laat dat nu net nodig zijn om je relatie voor eeuwig leuk te houden. 

0