Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Online koffers kopen

Posted on

Het is belangrijk om een goede koffer te hebben. Dit maakt het reizen namelijk een stuk gemakkelijker. Daarbij is het ook een must om je eigen bagage goed te beschermen, zodat alles heel overkomt. Koffers zijn er natuurlijk verschillende soorten, maten en kleuren, dus er een grote keuze. Kijk bijvoorbeeld eens in het assortiment van Travelbags, waar je veel verschillende koffers vindt. Van trolleys tot grote koffers, je komt hier alles tegen. Meer weten over koffers? Lees dan verder.

Verschillende soorten koffers

Er zit veel verschil tussen de koffers. Zo heb je een harde koffer en een zachte koffer. Wanneer je dus met het vliegtuig op vakantie gaat, kun je het beste kiezen voor een harde koffer. Hierdoor wordt alle bagage in de koffer namelijk beter beschermd. Niet alleen de bescherming is beter, maar ook de veiligheid van een grote koffer is beter. Je kunt de koffer namelijk beter afsluiten met een slot dan een zachte koffer. Reis je niet met het vliegtuig maar met het eigen vervoer? Dan is een zachte koffer weer beter, want dit past vaak makkelijker in een auto.

Waar moet je op letten?

Let er bij het kopen op dat je de goede afmetingen koopt. Niet elke trolley is geschikt als handbagage, dus het zou zonde zijn als je trolley dan te groot is. Heb je een geschikte koffer gevonden die voldoet aan jouw eisen? Dan kun je dit gemakkelijk online bij Travelbags bestellen. Plaats je deze bestelling voor 23:59 uur, dan heb je het al de volgende dag in huis. De verzending is gratis van een bedrag van €20,00, dus dat is ook erg aantrekkelijk. Niet zeker over je aankoop? Gratis ruilen en retourneren is ook mogelijk.

Vragen?

Vragen over de koffers van Travelbags? Neem dan contact op met de klantenservice, want zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden. Bel ze gerust even op of stuur een email.

0