Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Kom de winter door met de verwarmde zolen

Posted on

Tijdens je winterse activiteiten wil je geen koude voeten hebben. Hiervoor kun je verwarmde zolen in je schoenen gebruiken zodat je voeten optimaal verwarmd zijn. Dit is een heerlijke en fijne oplossing voor als je snel last hebt van koude voeten. De zolen zijn er in verschillende soorten en maten. Hieronder staat meer informatie over de zolen maar wil je nog meer weten en lezen over de ideale verwarmde zolen voor jou? Neem dan een kijkje bij Comfort-Producten

Verwarmde zolen

De verwarmde zolen zijn inleg zolen met verwarmingselementen ingebouwd. Dit is ontworpen om in de schoenen te plaatsen in plaats van je eigen schoenzool. Deze zolen bieden dan extra warmte aan je boeten. Dit zorgt ervoor dat er een constante warmte vrij komt, en blijft bij de voeten. Op deze manier kun je niet belemmerd worden tijdens je activiteit. De verwarmde zolen kan je gemakkelijk in je ski of snowboard schoenen plaatsen. Zo heb je tijdens de wintersport geen last van koude voeten. Ook tijdens je wandel of fietstocht kan je deze zolen in je schoenen plaatsen. Als je überhaupt snel en veel last hebt van koude voeten kan je de zolen ook in je gewone schoenen plaatsen en er gebruik van maken tijdens bijvoorbeeld het werk. Er zijn veel mogelijkheden met deze verwarmde zolen. 

Hoe werkt het

Deze zolen zijn eenvoudig te gebruiken. Aan de zijkant van de zolen zit een knopje en een lampje. Als je hierop klikt kan je de warmte van de zolen instellen. Maar dit is natuurlijk niet handig als je ze tijdens je bezigheid aan en uit wilt zetten. Om deze reden zit er een afstandsbediening bij, deze is gekoppeld aan de zolen en kan je vanaf een afstand je zolen aan/uit of op een andere warmtestand zetten. Ook zit er in de zolen een accu die opgeladen kan worden waardoor je altijd gebruik kan maken van je verwarmde zolen. 

De verwarmde zolen hebben drie verschillende warmte standen. High, Medium en Low. De zolen kunnen wel een hele dag mee gaan mocht dat gewenst zijn. Wel heeft het invloed welke warmte stand je de zolen in gebruikt. Hoe hoger je de verwarming in de zool aanzet, hoe sneller de accu leeg zal gaan. Door je voeten eerst goed op te warmen en daarna de andere standen te gebruiken om de warmte te onderhouden kan je de verwarmingstijd erg goed rekken. 

Conclusie 

De verwarmde zolen zorgen voor een fijne warmte bij de voeten. Ook zijn ze makkelijk te bedienen door de afstandsbediening die erbij zit. Dit is een slimme investering wanneer je graag je voeten goed warm wilt houden tijdens jouw activiteiten. Ze bieden een constante warmte, ze zijn geschikt voor veel verschillende activiteiten zoals tijdens je wintersport en wandel of fietstocht. Maar ook gemakkelijk voor in de gewone schoenen. De zolen bieden dus veel mogelijkheden en houdt de voeten heerlijk warm. 

0