Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Bomberjack voor heren is van alle tijden

Een bomberjack voor heren kan in geen enkele kledingkast ontbreken. Al sinds het begin van de twintigste eeuw bestaat het tijdloze jack en nog steeds is het een gewild mode-item. Het bomberjack werd oorspronkelijk ontwikkeld voor piloten die het korte jasje met fel oranje binnenvoering konden omdraaien als ze in nood verkeerden. Inmiddels is het bomberjack voor heren een stuk uitdagender geworden, zodat voor elke man een mooi model te vinden is.

Bomberjack heren

Stijl

Ga eens na wat voor bomberjack voor heren je wilt. Ga je voor een model dat je alleen in je vrije tijd draagt, of moet het ook geschikt zijn om naar je werk te kunnen dragen. Een casual bomberjack kan tegenwoordig voorzien zijn van mooie prints en opvallende details. Maar kies je een model met wat rustiger design en een effen kleur, dan is het bomberjack voor heren ook uitermate geschikt om zakelijk te dragen. Opvallend aan de jassen is dat ze altijd voorzien zijn van een eenvoudige ritssluiting en twee zakken op de heupen. Een enkel model heeft ook nog een borstzakje, ,maar dat is meer uitzondering dan regel. Daarnaast heeft een bomberjack een elastieken rand aan de onderkant en aan het uiteinde van de mouwen.

Seizoen

Het bomberjack is bij uitstek een jas voor de herfst en de lente. Het jasje kan daarnaast ook goed worden gedragen als colbert. Het komt over het algemeen tot net op de broeksband, maar ook voor mannen die een wat langer model zoeken bestaan er bomberjacks. Voor wie een bomberjack voor heren zoekt dat niet uitgesproken zomers is, bestaat er een variant met bontkraag.

Combineren

Het bomberjack voor heren is te combineren met praktisch alle outfits. Vast staat dat je stoer voor de dag komt met een bomberjack, zeker als je hem combineert met een gescheurde pme jeans en mooie sneakers. Maar als je graag wat netter voor de dag komt, dan kies je voor een jas in wat minder uitgesproken kleuren. Je zult zien dat een bomberjack voor heren zelfs goed te combineren is met een zakelijke pantalon.

0