Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wat zijn de trends op het gebied van schoenen voor heren in 2023?

Posted on

Elk jaar veranderen de trends op het gebied van mode, zo ook wat betreft schoenen voor mannen. In deze blog kijken we naar de trends voor mannen schoenen in 2023.

Zakelijke schoenen voor heren 2023

Klassieke lederen schoenen voor heren, gemaakt van hoogwaardig leer zullen ongetwijfeld de meest populaire herenschoenen 2023 zijn. Het kan een elegant model zijn met vetersluiting, maar ook een comfortabele optie met gespen of zonder sluitingen. Waar we de afgelopen jaren veel herensneakers zagen, lijkt nu de focus te verschuiven naar klassieke leren schoenen.

Omgekeerd zullen stylisten voor de fashion mode van 2023 witte schoenen of fel groene, blauwe, scharlakenrode of fel oranje tinten schoenen aanbevelen. Het is vermeldenswaardig dat een dergelijke schoen de zakelijke uitstraling niet zal verpesten, maar alleen een heldere toon aan de stijl zal toevoegen die de originaliteit van het individu zal benadrukken.

Sneakers in 2023

We zien her en der al neon sneakers met felle veters opduiken en we voorspellen dat dit in 2023 een trend gaat worden. We zien deze trend in veel collectie terugkomen. Satijnen en tweed sportschoenen voor heren 2023 domineren ook wat betreft de sportschoenen voor 2023.

Chunky sneakers voor heren in een retro stijl

Enorme chunky sneakers en performance sneakers zullen schitteren in sportschoenen voor herenmode 2023. Draag ze met felle sokken, zoals een dierenprint. Nike biedt trendy sneakers voor heren 2023 met diverse prints en patronen. In de modecollectie sportschoenen voor heren van Nike domineert in 2023 de retrostijl.

Leren sportschoenen voor heren 2023

Ontwerpers stellen voor om sneakers te combineren met een klassiek pak voor een klassieke sportieve uitstraling in 2023. Leren sportschoenen zijn de nummer één keuze voor mannen in 2023. Deze keuze wordt niet alleen gerechtvaardigd door praktische bruikbaarheid, maar ook door een mooie uitstraling.

Geklede schoenen in 2023: modieuze trends

Laten we eens kijken welk kleurenpalet en stijlvolle prints voor schoenen in 2023 worden voorgesteld door vooraanstaande ontwerpers. Hierbij zien we vooral klassiek zwarte schoenen, mocassins en loafers. Klassieke combinaties van nette herenschoenen zien we in de modecollectie van Paul Smith. Hij presenteerde zwart-witte schoenen met donkerbruine geruite pakken en wijde broeken in de stijl van de jaren 20 van de twintigste eeuw.

Roze schoenen 

Roze nette schoenen zien er onvoorwaardelijk origineel uit in 2023. Adidas presenteerde stijlvolle sneakers in combinatie met roze pakken in hun modecollectie voor 2023!

0