Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Zoektocht naar uw eerste e-sigaret


Heeft u jaren traditionele sigaretten gerookt en is het nu tijd voor een gezondere variant? Bent u gewoon nieuwsgierig naar het dampen? Of bent u van plan voor het allereerst een e-sigaret te kopen? Wat uw reden ook is, u doet inspiratie op bij e-sigaretten. Dat is begrijpelijk, want in de grote collectie kan het soms lastig kiezen zijn. Om tot de juiste e-sigaret te komen is het goed om de keuzemogelijkheden stap voor stap te selecteren.

Stapsgewijs naar uw e-sigaret

Wij helpen u graag even mee om de stappen te doorlopen. Zo beginnen we bij uw ervaring met roken. Dampt u voor het eerst? Of doet u het al jaren? Kortom, bent u een starter, een gemiddelde smoker of een gevorderde damper? U kiest de categorie naar keuze. Stelt u zich voor dat u een gemiddelde damper bent. U komt in dat geval direct bij de meer geavanceerde e-sigaretten terecht. Nu is het nog zaak om uw favoriete merk, mogelijke extra’s en de smaak van uw keuze te selecteren. Eventueel vult u uw bestelling aan met onderhoudsmiddelen zoals reinigingsmateriaal. Stap voor stap shopt u uw gehele set bij elkaar.

Hoe nu verder?

Natuurlijk hoeft u niet halsoverkop uw bestelling te plaatsen. U kunt op uw gemak nog eens rondkijken binnen het assortiment e-sigaretten en toebehoren van Smokesmarter. Wanneer u namelijk voor 21 uur bestelt, heeft u uw aankoop morgen al in huis. De snelle bezorging geeft u in ieder geval voldoende tijd om verder inspiratie op te doen en de juiste keuze voor een e-sigaret te maken. Heeft u liever nog wat persoonlijke assistentie bij uw aankoop? Dan staan de experts van Smokesmarter voor u klaar met passend advies. Bijvoorbeeld tijdens kantoortijden via de online live chat.

0