Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Zo maak je de bar in je mancave nog specialer!

Posted on

Yes, het is je gelukt. Je hebt nu je eigen mancave. Je hebt hem ingericht precies op de plek die jij er perfect voor vond. Het heeft je wat bloed, zweet en tranen gekost maar hij is klaar. Niet te vergeten: het heeft je ook nogal wat praten gekost voordat je wederhelft ’t er mee eens was, maar het is ’t allemaal waard geweest. Je overwoog om een bordje ‘geen toegang voor vrouwen’ op de deur te plakken maar daar heb je voor de goede vrede maar van af gezien.

Ingericht en in gebruik genomen

Wat was je trots toen je de complimenten van je vrienden in gebruik nam. Ze vinden het echt een coole plek om te chillen, een biertje te drinken en mannengesprekken te voeren. De bank hangt lekker. Het grote scherm tegen de muur wordt veel gebruikt als jullie voetbal kijken. Toch is die pc ook erg handig, bijvoorbeeld als jullie weer eens nieuwe gadgets willen zoeken. Op die gave, stoere, houten salontafel liggen alleen maar mannentijdschriften. De niet-lezer waagt zich nog wel eens in de fitness hoek, dus de nieuw aangeschafte halters, de buikspierbank en de boksbal zijn zeker niet voor niets aangeschaft. Wat is het lekker om je even flink af te reageren, en het werkt ook nog eens positief op je lijf en borstomvang. Eén ding ontbreekt er nog aan. Je moet nog een koelvitrine kopen, zodat je ook in je mancave altijd gekoeld bier en andere dranken hebt liggen, en wat te eten natuurlijk!

Koeling buiten vrouwen bereik

Ja natuurlijk, je hebt dat kleine koelkastje in je mancave staan maar dat zit zo vol (en is net zo snel leeg). Niet echt tof om steeds naar de keuken te lopen en vrouwen opmerkingen te krijgen. Na de laatste keer weet je ’t zeker: je gaat een koelvitrine kopen. Daar kan je veel meer in kwijt. Wat nog belangrijker is: je maten en jij hebben goed zicht op al dat lekkers. Tevens heb je met één blik de voorraad opgenomen. Je weet ’t nu al: die koelvitrine wordt een top aanschaf.

0