Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Zo kun je het als vrijgezel prima uithouden

Posted on

Al een tijdje zonder relatie? Beginnen gevoelens van eenzaamheid, seksuele tekortkomingen, gebrek aan aandacht en andere negatieve emoties op te spelen? Helemaal niet nodig! Zorg ervoor dat je leven inhoud blijft hebben en presenteer jezelf zoals jij een ander ook graag ziet. Goed, het is niet altijd even gemakkelijk allemaal, maar er komen vast weer andere tijden. Tot die zich aandienen, zul je er zelf het beste van moeten maken. Hier zijn drie tips om het als vrijgezel goed uit te houden.

  1. Blijf onder de mensen. Het is belangrijk dat je juist nu je sociale netwerk niet verwaarloost. Wanneer het je toekomstdoel is om (weer) een relatie aan te gaan, zul je hiermee ook je kansen op succes vergroten. Vaak komt een potentiële partner op je pad via mensen die je al kent. Blijf je thuis zitten, dan gebeurt er zeker niets. Zorg er bovendien voor dat je ook in je dagelijkse ritme blijft. Het is erg verleidelijk om er, nu je langere tijd alleen bent, een beetje met de pet naar te gooien en alles op zijn beloop te laten. Maar daardoor kom je in een neerwaartse spiraal terecht, dus niet doen!
  2. Laten we eerlijk zijn, als single man wil je wel eens wat, op seksueel gebied. Maar het vinden van een (seks)partner kan lastig zijn. Sommige mannen kiezen dan voor bepaalde diensten op dit gebied, maar die optie is lang niet aan iedereen besteed. Gelukkig zijn er tegenwoordig voor vrijgezelle heren seksspeeltjes in overvloed. Van een eenvoudige, handzame speeltjes die je kleine geluksmomentjes kunnen bezorgen, tot zeer geavanceerde stukjes elektronisch vernuft of zelfs complete sekspoppen om je lusten op te kunnen botvieren. En voor het geval je dacht dat een masturbator kopen een dure aangelegenheid is, dat valt reuze mee. Zeker als je beseft dat je er geen etentjes, drankjes en andere uitgaven voor hoeft te vergoeden!
  3. We begrijpen natuurlijk dat het gebruiken van seksspeeltjes voor veel mannen toch een alternatieve keuze blijft. Niets gaat boven het echte werk, niet waar? Helaas is het sinds de uitbraak van het coronavirus niet zo vanzelfsprekend meer om snel intieme contacten aan te gaan. Een vaste partner is dan wel aan te bevelen. Vele honderden datingsites online zijn van een uiterst dubieus karakter. De website Paiq pakt het anders aan en biedt een verrassend concept om nieuwe contacten te leggen.
0