Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Winterfestivals in Nederland

Posted on

Winterfestivals in Nederland

De zomer is weer voorbij. Dat betekent dat de tijd voor barbecues en stranddagen voorbij is. De winter heeft echter gelukkig ook genoeg leuke uitjes te bieden.

Een aantal winterfestivals in Nederland zullen hieronder worden uitgelicht:

Liquicity winterfestival

Dit speciale winterfestival wordt in december georganiseerd in het NSDM in Amsterdam. Deze voormalige scheepswerf is nu een plaats waar creatievelingen bij elkaar komen en waar speciale festivals georganiseerd worden, waaronder dus ook het Liquicity Winterfestival.

Na een succesvol festival in de zomer heeft Liquicity ervoor gekozen vorig jaar tevens een wintereditie te organiseren. Dit hebben ze groots aangepakt, maar ze hebben toch de vibe weten te behouden door verschillende zalen een unieke sfeer te geven.
Heb je zin in een spectaculair festival en houd je van drum & bass? Breng hier dan zeker een bezoekje.

Awakenings

Is techno helemaal jouw ding, dan is Awakenings wellicht iets voor jou. Door het jaar heen worden verschillende evenementen in Gashouder Westergasfabriek te Amsterdam georganiseerd. Wees er wel snel bij, want de tickets voor de evenementen gaan snel.
Voor van de winter heb je onder andere nog de evenementen Awakenings X Maceo Plex Presents Mosaic/ Joseph Capriati invites.

Het is tevens mogelijk om een heel pakket te bestellen: evenement ticket, hotelkamer en buskaart. Zo ben je er helemaal klaar voor.

Qlimax

Ook voor hardstyle-liefhebbers zijn er genoeg opties voor een leuk feestje. Qlimax bijvoorbeeld. Dit festival vindt eenmaal per jaar plaats in het GelreDome in Arnhem. Ben je benieuwd naar de line-up? Dan moet je er toch iets voor doen om hier achter te komen. De organisatoren hebben een aantal hints op de website geplaatst om de line-up spannend te houden.

Elk jaar heeft het festival een ander thema en hiermee wordt een verhaal verteld. Dit kun je merken aan alle special effects die aan de show worden toegevoegd. Qlimax staat bekend als een waar spektakel wat je als hardstyle-liefhebber echt een keer meegemaakt moet hebben.

We Are Electric

WE ARE ELECTRIC vindt plaats op 10 november 2018 in Eindhoven. Verschillende muziekstijlen passeren de revue, maar overal ligt de focus op de bass. Dit jaar heeft het festival een line-up van onder andere Deadmau5, Boemklatsch, Feint en nog vele andere. Als liefhebber van harde beats moet je hier zeker een kijkje gaan nemen.

Zoals je ziet hoeven we niet te treuren om het feit dat de zomer voorbij is. De winter heeft genoeg leuke feestjes in het verschiet.

0