Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wij zetten de beste draadloze headphones voor je op een rijtje

Muziek luisteren met een draadloze headphone is populairder dan ooit

Nu het coronavirus en de genomen maatregelen veel Nederlanders thuis houden, is de tijd aangebroken om een kritisch naar allerlei zaken te kijken. Veel mensen komen meer toe aan ontspannen bezigheden, zoals een goed boek lezen of een film kijken. Ook muziek luisteren of een goed luisterboek is sinds de quarantainemaatregelen populair geworden. Logisch, want wie wil er nu niet lekker wegdromen bij zijn favoriete muziek? Daarvoor kun je natuurlijk niet zonder een kwalitatief goede en passende hoofdtelefoon. We zetten de beste draadloze headphones en de beste draadloze over-ear koptelefoons voor je op een rijtje. Doe je voordeel met onze top 10 draadloze koptelefoons en koop, voordelig online, de beste draadloze koptelefoon voor jou!

1. Bose QuietComfort 35

Onze nummer één in de top 10 draadloze headphones is de Bose QuietComfort 35 serie II. Deze topper onder de beste draadloze over-ear koptelefoons blinkt om meerdere redenen uit. Zo neutraliseert deze koptelefoon achtergrondgeluiden optimaal.

2. Sony WH 1000

Een prachtige variant is de Sony WH 1000 XM3 oortelefoon, de nummer twee in onze top 10 draadloze headphones. Als de beste draadloze koptelefoon onderscheidt de Sony WH 1000 zich onder meer door zijn strakke ontwerp, fijne pasvorm en ingebouwde microfoon.

3. Sennheiser Momentum 2.0

Houd je van ultiem geluidskwaliteit, dan is de perfecte Sennheiser Momentum 2.0 de beste draadloze koptelefoon voor jou. Deze topper in de top 10 draadloze koptelefoons kun je liefst 22 uur onafgebroken gebruiken, heeft een reductiesysteem voor omgevingsgeluiden en zit heerlijk.

Muziek luisteren met een draadloze headphone

4. Bose QuietComfort 35 zilver

Het grijze broertje van de zwarte Bose biedt een perfecte gehoorkwaliteit. Muziek luisteren met de beste draadloze headphones doe je met deze hypermoderne en strak ontworpen Bose QuietComfort 35 zilver.

5. Sony h.ear MDR-100ABN

Deze gave draadloze over-ear headphone is onze nummer vijf in de top 10 draadloze headphones. De Sony h.ear MDR-100ABN biedt een krachtig en authentiek geluid. Als extra optie kun ej ook muziek luisteren in Hi-Res Audio kwaliteit, wat superieur klinkt!

6. Denon AH-GC20

De Denon AH-GC20 draadloze hoofdtelefoon hoort thuis in elk lijstje met de beste draadloze over-ear koptelefoons. Deze formidabele hoofdtelefoon kan ook aan een kabel worden verbonden en beschikt over een prima microfoon. De ingebouwde accu kan zo’n 20 uur zonder opladen achtereen gebruikt worden.

7. JBL Everest 710BT

Zoek je een fantastische koptelefoon die perfect klinkt, voor een aantrekkelijke prijs? Overweeg dan de mooie JBL Everest 710BT headphones. Het is met name de gebruiksvriendelijkheid die deze koptelefoon uniek maakt. In no time heb je de JBL Everest aan jouw apparaten gekoppeld!

8. Beats Solo Pro

De Beats Solo Pro is een eenvoudig te gebruiken hoofdset, dat opvalt door twee handige geluidsstanden, namelijk de ANC (Active Noise Cancelling) en Transparency mode. Het uiterlijk van de Beats Solo Pro is superstrak en met een accuduur van 22 uur kun je urenlang van jouw favoriete muziek genieten.

Muziek luisteren met een draadloze headphone

9. Bose 700

De Bose 700 is zonder meer een van de pareltjes onder de hoofdtelefoons. De Bose 700 heeft elf niveaus voor noise cancelling en vier microfoonstanden. Echte verwennerij voor je oren!

10.Technics F50

Houd je van optimaal basgeluid en perfect uitgebalanceerde geluiden? Overweeg dan de Technics F50 hoofdtelefoon. Deze headphone set maakt gebruikt van een Composite Performance Film (CPF) membraan en is voor zien van Air Control Precision Structure. Optimale kwaliteit voor kritische muziekliefhebbers!

0