Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Welk type ondergoed dragen wij mannen op het moment het liefst?

Posted on

In elk segment van onze garderobe vind je trends. Natuurlijk, meestal gaat het bij het kijken naar mode en fashion trends over jassen, schoenen, tops, etc. Over ondergoed heren wordt te weinig gesproken. Mooi ondergoed maakt niet alleen een man zelfverzekerd, ook zijn partner zal er iets van vinden. Alles is onderhevig aan mode en ook op het gebied van ondergoed voor heren zien we een regelmatige verschuiving. Deze verschuivingen gaan niet zo snel als bij andere onderdelen van onze kleding, maar ze zijn er wel! Dit zijn de trends voor heren ondergoed in 2022.

Lekker losjes in een boxershort

Meer dan een derde van alle mannen slaapt zonder pyjama en doet dat het liefst in hun onderbroek. Comfortabel ondergoed heeft daarbij uiteraard de voorkeur. De meeste mannen kiezen dan ook voor ruimvallende boxershorts voor de beste nachtrust. Ze knijpen niets af omdat ze te strak zouden zitten en verschuiven ook niet. Er zijn ook andere voordelen aan het ’s nachts dragen van een boxershort. Het is altijd aan te raden om de omgevingstemperatuur in de slaapkamer zo laag mogelijk te houden. Door alleen ondergoed te dragen, stijgt de lichaamstemperatuur niet te veel. Dit zorgt voor een betere nachtrust. Bovendien kom je als man die in boxershort slaapt nooit voor verrassingen te staan ​​als hij ’s nachts zijn bed uit moet. 

Lang ondergoed is terug

Vroeger had het dragen van lang ondergoed een praktisch nut: men deed dit vanwege de warmte. Kort ondergoed werd populair na de Tweede Wereldoorlog. Herenondergoed moest vanaf toen niet alleen praktisch zijn, maar ook comfortabel zitten. In de jaren 60 werd lang ondergoed definitief vervangen door heren slips en boxershorts. De laatste jaren zien we de terugkeer van lang ondergoed. Niet alleen als warm ondergoed tijdens de koude winterdagen, maar ook in de vorm van een mode item.

Ademend vermogen is erg belangrijk bij herenondergoed

Ademend vermogen van een onderbroek is op dit moment ongetwijfeld een van de belangrijkste factoren in herenondergoed. De overgrote meerderheid van de mannen is het zat om zich zorgen te maken dat ze dwars door hun ondergoed heen transpireren, zelfs als ze niet aan het sporten zijn. Daarom hebben veel producenten van ondergoed de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan en hun kleding meer ademend gemaakt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat transpiratie je huid de hele dag irriteert. Bovendien is dit type ondergoed ideaal als je regelmatig sport, het is ontworpen om snel te kunnen drogen. Tegenwoordig hoef je niet ver te zoeken voor ondergoed dat ademend is. Dankzij de hoge mate van comfort heeft elk bekend merk dit doorgevoerd in hun materialen.

Wit en basic

Ook werd gekleurd ondergoed na de Tweede Wereldoorlog enorm populair. Niet veel later verschenen er broeken met de meest uiteenlopende prints en motieven. Dankzij de invloed van bekende sterren als Justin Bieber is wit de nieuwste trend. Het ziet er fris en sexy uit. 

Leeftijd is geen factor

Ondergoed was vroeger leeftijdsgebonden. 60-plussers liepen niet graag in een string rond en boxershorts waren vooral bedoeld voor jongeren. Inmiddels heeft er een grote verschuiving plaatsgevonden. Mannen van alle leeftijden dragen dit type ondergoed waar zij zich het prettigst bij voelen. De traditionele slips worden door jong en oud gedragen. Dit geldt ook voor alle andere vormen van herenondergoed. De slip is het meest moderne ondergoed voor heren en wint nog steeds aan populariteit.

0