Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wat zijn de modetrends voor mannen komende winter?

Posted on

Het is ondertussen wel duidelijk dat de zomer op zijn einde loopt. Je kunt nu nog makkelijk in je shirtje naar buiten lopen, maar helaas zal dat over een paar weken al weer moeilijker zijn. De tijd van lagen kleding en een dikke winterjas komt er weer aan. Tegenwoordig kun je jezelf met elk onderdeel van je kledingkast onderscheiden, zelfs met je boxershorts. Er is tegenwoordig namelijk een enorme keuze aan heren boxershorts, gemaakt van de meest uiteenlopende materialen. De boxershorts heren trends daarin veranderen niet snel, die voor bovenkleding wel. Wat je komende winter kunt verwachten, lees je hieronder!

Felle kleuren en drukke patronen

Het is soms voor mannen niet heel duidelijk wat de trends qua kleding nu precies zijn of gaan worden. Toch is dat dit jaar wel het geval. Deze herfst en winter zijn de trends voor mannen duidelijk maar niet heel uitgesproken. Je moet dus goed kijken om de juiste trends te spotten. Voor de jonge mannen onder ons mag het deze herfst en winter wel heel uitgesproken. Voor hen zien we veel invloeden uit de jaren negentig, met grote color blockings en felle kleuren. Ook drukke patronen en wijde jeans zullen we meer op de straten gaan zien. 

Schoenen in combinatie met je outfit blijven een sterke trend

Een belangrijk onderdeel van de outfit van de man zijn de schoenen, daarom beginnen we met de schoenentrends van 2020. Wat kan wel en wat kan echt niet meer? Wanneer je een uni kleur outfit draagt, is het belangrijk ook aan je schoenen te denken. Of het nu sneakers, laarzen of nette schoenen zijn. Wanneer je schoenen matchen met je outfit staat dit 100% beter dan wanneer dit niet het geval is. Schoenen die deze winter echt niet meer kunnen zijn de lompe laarzen voor mannen. Hoe comfortabel ook, het kan echt niet meer. Verder blijven voor mannen de bulky sneakers nog een belangrijke statement in hun outfit. Ingezet door Fila, vooral voor dames, heeft elk merk tegenwoordig wel een grove sneaker in de collectie. Voor het najaar zien we dat deze sneakers vaak van zware soorten leer zijn gemaakt, ideaal voor de natte Nederlandse winters.

Leren jas voor heren

De leren heren jas gaat al lang mee en is een soort van basis item geworden voor veel mannen. Leer is een natuurlijke stof die erg geschikt is voor de winter. Het isoleert, stoot water af en houdt je warm. Leren jassen heb je in allerlei verschillende modellen, maar voor heren zien we de korte leren jas  zich als trend aandienen voor deze winter. Niet voor niets, want klassiekers blijven tenslotte klassiekers.

Uni-kleuren outfits

Voor de iets minder jonge mannen, zie je vooral veel uni-kleuren outfits.  Dit is zo’n trend die lastig te vangen is. Je kijkt op straat om je heen en ziet eigenlijk niets er echt uitspringen. Toch zie je, wanneer je verder kijkt, dat veel modieuze mannen in een outfit lopen die bestaat uit één kleur. Zwart is favoriet bij velen. Toch mag je hier helemaal los op gaan. Kies een kleur en voer deze door in heel je outfit. Van schoenen of sneakers tot aan je jas. Wanneer je kiest voor één kleur, zal dit echt een bijzonder effect geven.

0