Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Volle bak scheuren, maar geen boetes

Posted on

De leukste speelgoed raceauto’s voor mannen

Wil jij volle bak scheuren, maar geen boetes? Ga dan voor een speelgoed raceauto. Deze op afstand bestuurbare auto’s zijn een lust voor elke man. Wat dacht je van een gave
Traxxas Max of een Bounce Car? Wij zochten uit wat de leukste speelgoed raceauto’s voor mannen zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Traxxas Slayer

De Traxxas Slayer is het perfecte speeltje voor liefhebbers van nitro RC auto’s. Deze zijn namelijk groter, sneller en luider dan de meeste raceauto’s die je zal vinden en beschikt over diverse eigenschappen. De meest recente uitvoering is de Traxxas Slayer Pro 3.3. Dit is een geweldige nitro short-course truck die jou veel power, controle en snelheid garandeert.

De Traxxas Max

Ook de Traxxas Max mag zeker niet in je collectie ontbreken. Deze modelauto is speciaal ontworpen voor intensieve races en de ruigste acties. De auto beschikt over een schokdemping die de klappen op zelfs de ruigste oppervlaktes perfect absorbeert. Ook beschikt de aandrijflijn over diverse sterke en hoogwaardige componenten. De reuze GT-MAXX schokdempers met grote schachten zorgen voor het ontstaan van de juiste demping bij de ophanging. Met deze auto ben je urenlang zoet en kun je keihard rijden.

Bounce Car

De Bounce Car is een op afstand bestuurbare auto die net even ietsje anders is dan andere auto’s. Niet alleen gaat deze auto keihard. Je kunt er ook diverse trucs mee uitvoeren, zoals springen en rollen. De ingebouwde batterij maakt dat je 20 minuten lang kunt genieten van deze krachtige auto. Je kunt de auto op een compacte modus instellen, waarbij de auto zeer flexibel beweegt of juist op een stretched modus, waarbij je auto erg snel zal zijn. Ook beschikt de auto over handige LED-lampjes en leuke geluidseffecten. Spring met de auto tot 60 centimeter hoogte of voer de snelheid op tot wel 7 km per uur.

Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy

Nog zo’n mooie raceauto is de Himoto 1:18 Centro Off Road Truggy. Dit model is 4 wiel aangedreven en beschikt over meer grip dan over 2 wiel aangedreven RC auto’s. Deze gave auto zal minder snel uit de bochten schieten en zijn perfect om off road mee te rijden. Zelfs over gras rijden is geen enkel probleem voor deze RC auto.

Weet jij al welke RC auto je kiest?

0