Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Vier tips voor het inrichten van een mancave

Posted on

Zijn de kinderen het huis uit en heb je eindelijk een extra kamer? Of ben je net verhuisd en heb je een gigantische kelder die ingericht moet worden? Dan is dit het moment om jezelf van een mancave te voorzien! Het is de droom van iedere man en omdat je er waarschijnlijk veel tijd gaat doorbrengen, moet de inrichting perfect zijn. Wij zetten een aantal tips voor je op een rij.

Baseer je stijl op je passie

Of je nu gek bent op motors, basketbal, vissen, pokeren of muziek, in je mancave heb je de kans om deze passies tot leven te brengen. Het is de beste plek om die gesigneerde basketbal tentoon te stellen, wat motorhelmen op te hangen, je hengels uit te stallen, een pokertafel neer te zetten of je muziekinstrumenten te bewaren. Dit maakt de ruimte persoonlijk.

Maak ruimte voor een bar

Je wilt je vrienden natuurlijk wel wat kunnen inschenken, terwijl je verhalen vertelt over de attributen in je mancave. Vergeet daarom geen plek vrij te houden waar een bar geplaatst kan worden. Zorg dat de stijl van de bar naadloos bij de rest van de ruimte aansluit, door voor een gladde moderne, of juist een robuuste authentieke bar te gaan. Plaats een paar barkrukken, schuif de koelkast achter de bar en je bent klaar voor een gezellige avond.

Gadgets

De moderne mancave is natuurlijk niet compleet zonder gadgets. We hebben het hier niet over de middelgrote tv, bejaarde speaker of stoffige game consoles. Het gaat hier om het beste van het beste. Een grote flatscreen zal jou en je maten het gevoel geven dat je in de bioscoop zit en het surround sound systeem mag niets te wensen over laten. De gadgets zijn waarschijnlijk het duurste onderdeel van je mancave in wording en daarom kun je ervoor kiezen om een persoonlijke lening af te sluiten om je droom waar te maken. Natuurlijk is het ook een optie om je toevlucht te zoeken bij refurbished games en gadgets. Op deze manier vind je goede gadgets voor een fractie van de oorspronkelijke verkoopprijs.

De minisportschool

Misschien ben je niet op zoek naar een plek om te relaxen, maar wil je graag een cave waar je tot jezelf kunt komen door heerlijk te sporten? Met een mancave hoef je het niet bij een of twee halters in de hoek van de kamer te houden. Je kunt de kamer omtoveren tot een privé minisportschool. Hiervoor heb je natuurlijk grote spiegels, een fitnessbank, een boksbal en kettlebells nodig. Een douche en omkleedruimte in je minisportschool zorgen voor de complete ervaring.

0