Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Verras je personeel en relaties deze feestdagen met een goede fles champagne!

Posted on

Met de feestdagen in aankomst zit je alweer druk na te denken over wat je dit jaar voor je personeel en relaties wilt ondernemen. De keuzes zijn natuurlijk niet zo groot, sinds de regering heeft besloten drastische maatregelen te nemen om de verspreiding van corona zoveel mogelijk tegen te gaan. Het jaarlijkse personeelsuitstapje in december met aansluitende borrel moet dit jaar daarom onverhoopt worden gecanceld. 

Toch wil je een leuk gebaar maken richting je werknemers, waarvan er velen in overleg voor hebben gekozen om niet meer naar kantoor te komen en zoveel mogelijk vanaf thuis te werken. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het op kantoor helemaal is uitgestorven, maar de sfeer van dit jaar is beduidend minder dan die van voorgaande jaren. De wekelijkse borrelmiddag is nu vervangen door een online zoom meeting, maar de charme ervan is toch een stuk minder dan die van de persoonlijke borrel waarbij iedereen luid kwetterend door elkaar liep. 

Je werknemers hebben er echter toch behoorlijk de schouders onder gezet en ondanks het feit dat er zeker wel sprake was van een overgangsperiode, voordat iedereen daadwerkelijk zijn draai had gevonden binnen de nieuwe bedrijfsopzet, zijn de resultaten niet tegen gevallen en lijkt de omzet hetzelfde te zijn gebleven of op een aantal plekken zelfs te zijn toegenomen. 

Een goede champagne is perfect om je waardering voor je werknemers te laten zien

Om je waardering richting je werknemers daarom te laten zien, heb je besloten om bij ieder personeelslid straks een fles champagne laten bezorgen thuis. Bij de feestdagen horen nu eenmaal echte bubbels en je personeel mag ondanks het zware jaar, toch wel eens goed in de watten worden gelegd. Vandaar dat je hebt besloten om straks speciale cadeauverpakkingen met een goede fles champagne naar iedereen toe te sturen. 

Je was nog een beetje aan het twijfelen over wat voor soort fles je dan cadeau zou moeten doen. Je wilt natuurlijk een goede indruk maken en niet aankomen met een flesje cava die iedereen ook bij de plaatselijke supermarkt op kan pikken. Nee, een beetje klasje mag ook wel en als je voor champagne kiest, dan wil je ook een echte fles met Franse bubbels die de naam champagne draagt. 

Het lijkt daarom een uitstekende keuze om voor het meest bekende champagne merk ter wereld te kiezen: Moet Champagne. De sierlijke flessen van de meest representatieve champagne zijn echte klassiekers en geven een sjieke uitstraling op iedere tafel. De Brut Imperial van Moet is misschien wel de meest verkochte champagne ter wereld en gemaakt. De combinatie van drie verschillende druiven, met aangenaam aroma en een verfrissende smaak, maakt deze champagne tot een van de absolute toppers. 

Nu ook de mogelijkheid bestaat om champagnes vergezeld van een persoonlijke brief met je bedrijfslogo te laten versturen, lijkt het ook geen verkeerd plan om een fles te laten bezorgen bij je voornaamste zakenrelaties. Ook zij hebben dit jaar meegewerkt om een degelijke omzet te behalen. Daarom is het een goed idee om ook hen te verrassen met een fles Franse bubbels!

0