Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Vernieuw jouw veranda

Posted on

Helaas zijn we in Nederland erg afhankelijk van de seizoenen. In de winter schijnt dan misschien wel heel vaak het zonnetje, maar de temperaturen zijn dan niet zo hoog. Toch zijn er genoeg manieren om te genieten van het mooie weer in de winter. Heb jij bijvoorbeeld een veranda, dan kan je deze vanaf nu winterproof maken! Wij hebben namelijk een paar tips op een rijtje gezet, zodat jij het hele jaar door kan genieten van jouw veranda en de tuin.

Het open gevoel

Een glazen schuifwand is ideaal als extra toevoeging aan een veranda. Op deze manier zorg je ervoor dat er een connectie blijft tussen de tuin en het huis. Daarnaast kan je er door een glazen wand ook gebruik van maken in de winter. Wanneer je dubbel glas plaatst zal de overkapte veranda extra lang op temperatuur blijven. Voor het extra open gevoel is het belangrijk om te kiezen voor zo min mogelijk kozijnen in de deuren. Hierdoor geniet je nog meer van het open gevoel.

Het gaat om de aankleding

Een gezellige veranda is natuurlijk niet af zonder de nodige accessoires. In de winter kan je een veranda natuurlijk nog gezelliger maken. Denk bijvoorbeeld aan leuke verlichting, zoals kleine lichtjes, verschillende kaarsen of misschien wel een trendy lichtgevende letterbox? Genoeg mogelijkheden! Daarnaast kan je fleecedekens op de loungebanken leggen of mooie berenvellen of schapenvachten erbij leggen.

Krijg jij al zin om jouw veranda helemaal te stylen? Dat snappen we helemaal! Want wat is er nou gezelliger dan met zijn allen genieten van een goed aangeklede veranda? Maak het zo gezellig als jij wilt.

0