Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Verhuursoftware AV- en evenementensector

Posted on

Verhuur je materialen voor de AV- en evenementensector en denk je dat het wel beter kan als het gaat om communicatie, materiaalverhuur, materiaalbeheer, planning of inzicht in wie je klanten zijn? Dan is verhuursoftware misschien wel iets dat je daarbij kan helpen. Rentman biedt verhuursoftware aan voor grote en kleine verhuurbedrijven in de AV- en evenementenbranche. Organiseer, plan en communiceer gemakkelijker met de juiste verhuursoftware. Voor meer info, lees snel verder.

Verhuur jij materialen voor events? Zoals decoratie voor trouwdagen, dj-boots voor de gaafste dance-events, tenten voor tuinfeesten of festivals of meubels en benodigdheden voor congressen? Heb je meerdere events tegelijk? Of een heel groot event waar jij alles voor mag regelen? Dan kan het zijn dat je overzicht verliest. Dat kan komen doordat je niet alles overzichtelijk in één opslag kunt zien of omdat de communicatie tussen leverancier en je magazijnbeheerder of tussen magazijnbeheerder en planner niet optimaal is. Rentman houdt rekening met wat er allemaal gaande is in de praktijk en hoe een softwareprogramma het werk makkelijker maakt. Alle informatie die jij nodig hebt voor de verhuur van materialen in één systeem, inzichtelijk voor de hele crew en projectmanagers, dat is wat Rentman verhuursoftware biedt.

Software dat matcht met jouw bedrijfsdoelstellingen?

Software moet aansluiten op jouw bedrijf. Het moet het behalen van jouw doelen makkelijker maken. Het moet de samenwerking tussen jouw personeelsleden en externen vergemakkelijken. Het moet de processen in jouw bedrijf vereenvoudigen. Verhuursoftware dat wat opbrengt voor jouw bedrijf, dat is het belangrijkste. Wat zijn jouw doelen als bedrijf? Bij Rentman kun je terecht voor meerdere online verhuursoftwareprogramma’s op het gebied van beheer, planning, communicatie en track. Neem contact met Rentman op voor meer informatie over prijzen of om jouw ideale softwarepakket samen te stellen.

Meer info over verhuursoftware

Verhuursoftware van Rentman helpt verhuurbedrijven van ieder formaat efficiënter te organiseren, plannen en communiceren met klanten, leveranciers en met het team. Heb je interesse in verhuursoftware van Rentman? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We helpen je graag op weg!

0