Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Trends op het gebied van haarproducten voor mannen

Posted on

Sinds de opkomst van de barbershops zijn mannen helemaal happy! Voortaan hoeven ze niet meer naar een (vrouwen)kapper te gaan om hun haar en baard te laten verzorgen, maar kunnen ze naar een traditionele barber. In plaats van een koffietje met een koekje krijg je hier een stevige whisky. Je krijgt geen roze maar een stoere zwarte kapmantel om, en de gesprekken gaan niet over vrouwenkwaaltjes of geboortes van baby’s maar over auto’s en voetbal. Plus: je leert verzorgingsproducten kennen die helemaal op mannen zijn afgestemd. Wij zochten voor jou een aantal producten met focus op mannenhaar-verzorging.

Styling en verzorging tegelijkertijd

Mannen kiezen tegenwoordig voor een matte look. Daarnaast moet je haar een hele dag goed liggen zonder dat je het voortdurend moet bij kammen. Er zijn heel wat producten die dit perfect realiseren. Een kleine greep uit het grote aanbod helpt jou alvast op weg.

  • Trents TH1 geeft aan het haar een sterke hold. ‘s Morgens aanbrengen is goed voor een ganse dag. Trents TH1 bevat heel wat bestanddelen die het haar perfect verzorgen: onder meer groene thee, frambozenextract, koffie-extract, Gotu Kola (een plant die de bloedvaten in de huid stimuleert), Australsiche Kaolin Clay en Bentonite Clay die een matte look geven en keratine (een verzorgend en versterkend eiwit). Bovendien is dit verzorgingsproduct goed tegen haaruitval.hanz de fuko
  • Hanz de Fuko Claymation bevat zowel klei als natuurlijke waxen. Zo bevat het onder meer bijenwas, Bentonite en jojoba etherische oliën. Hanz de Fuko Claymation geeft volume aan het haar en houdt het in stijl.
  • Morris Motley Treatment Styling Balm is een crème-achtig verzorgingsproduct van premium kwaliteit. Het is gebaseerd op natuurlijke oliën. Morris Motley Treatment Styling Balm geeft volume aan je haar en is zeer makkelijk uit te wassen. Het bevat onder meer hoogwaardige olijfolie, citrusextracten, lavendelextracten en extracten van de jeneverplant.

Online bestellen is zo gebeurd

Wil jij als een echte man deze haarproducten in huis halen? Online bestellen is doodsimpel. Je vindt ze op de site van The Alpha Men. En je vindt er niet alleen haarverzorgingsproducten. Ook kwaliteitsvolle verzorgingsproducten voor je baard vind je bij The Alpha Men. Daarnaast vind je hier ook nog producten om je te scheren, voor je huidverzorging en nog heel wat andere leuke en vooral stoere producten. The Alpha Men is sinds 2014 actief als Gentleman’s Shop en weet gewoon wat mannen willen.        

 

0