Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Touren in een oldtimer!

Posted on

Wil je eens nostalgisch doen onder vrienden? Of wil je iemand verrassen met een bijzondere tour in een ouderwetse wagen? Denk er dan aan om eens te gaan touren in een oldtimer. Je kunt perfect één of meerdere wagens huren en er het mooie landschap mee afschuimen. Pret verzekerd! Maar wat zijn de mogelijkheden zoal bij het touren in een oldtimer? Wij geven jou alvast een paar ideeën om je trip tot een succes te maken.

Doe het in stijl

Je kunt bijvoorbeeld voor een verloving, een jubileum of een andere bijzondere gelegenheid een oldtimer huren. Of je huurt er meerdere en je maakt er een groepsevenement van. Vraag bijvoorbeeld aan de deelnemers dat ze zich ‘in stijl’ kleden. Retro kledij maken de sfeer nog échter. Breng wat ouderwetse muziek mee en het kan niet meer stuk. Wat denk je van een heuse picknick in een weide tussen de koeien? Of denk eraan om ergens lekker te gaan eten in een retro restaurant. Kies hierbij voor een traditioneel oerhollands menu. En waarom zou je geen oldtimer huren voor een weekend en een oergezellig klein hotelletje boeken. Of maak er een ‘gastronomische’ tocht van waarbij je het aperitief in het ene, het voorgerecht in een ander, het hoofdgerecht nog in een ander en je nagerecht alweer in een volgend restaurant neemt. Het vraagt wat organisatie, maar met wat verbeelding lukt het wel.

Internet helpt jou op weg

Een oldtimer huren kan perfect via internet. Je kiest het type wagen, en eventueel je restaurant en je hotel en boekt het online. Zo hoef je niet lang te zoeken en heb je een mooi evenement dat je aan je vrienden of familie kunt aanbieden. Een oldtimer huren voor een weekend kost niet zoveel, als je bedenkt welke pret je ervoor in de plaats krijgt. Touren in een oldtimer vergeet je nooit!

0