Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Pizza oven voor buiten

Posted on

Pizza oven voor echte mannen

De mooie zomers, de tuinkamers, we gaan steeds meer naar buiten. De tuin wordt steeds meer het verlengde van ons huis, dus ook het verlengde van onze keuken. En dat betekent buiten koken. En dat buiten koken lijkt een ding voor echte mannen te zijn. De BBQ, daar begon het mee, maar inmiddels is het heel gewoon om een prachtige buitenkeuken te hebben en daar mag een pizza oven voor buiten niet ontbreken.

Buiten pizza oven

Buiten koken is helemaal van deze tijd. Omdat we steeds meer naar buiten trekken hoort de tuinkeuken er helemaal bij. Kokkerellen in de tuin is natuurlijk geweldig. De BBQ kennen we al heel lang en ook de verfijndere types zijn al een begrip. Maar we willen meer. Ook buiten pizza’s bakken hoort bij het hele buiten koken thema. En daarbij wil je van alle gemakken voorzien zijn, dus kun je niet zonder de pizza oven voor buiten.

Carawela minimo buiten pizza oven

Carawela minimo pizza oven à €330,-

Dit is een lust voor het oog. Deze oven is de kleinste in het assortiment, maar van de beste materialen en houtgestookt. Deze pizza oven voor buiten is lichtgewicht met maar 16 kilo en daardoor makkelijk te plaatsen. Er zit een rookkanaal, houtschuiver en pizza plateau bij. In deze oven kun je ook brood bakken en andere gerechten maken. Een feest voor het buiten pizza’s bakken.

BBGRILL Pizza oven voor buiten Lorenzo in zwart LOR17

BBGrill pizzaoven Lorenzo Zwart Lor17 à €179,99

Deze mooie zwarte buiten pizzaoven is multifunctioneel en met de geïntegreerde wieltjes eenvoudig te verplaatsen. Deze kan zowel met hout als met houtskool gestookt worden. Op de standaard pizzasteen zijn de beste, authentieke, Italiaanse pizza’s te bakken. Je brengt met deze oven het buiten pizza’s bakken naar een hoger niveau. Het bakproces is door middel van de thermometer makkelijk in de gaten te houden en de temperatuur is eenvoudig te regelen door de schoorsteen en de bodemopening aan te passen.

Buiten Pizza oven Max Rood

Pizzaoven Max Rood à €725,-

Deze knalrode buiten pizzaoven is een echte blikvanger in je tuin. Met deze houtgestookte oven is het buiten pizza’s bakken echt een fluitje van een cent. De schoorsteen bovenop garandeert een perfecte luchtcirculatie die je steenovengerechten authentiek laat smaken. Je pizza’s zijn in een mum van tijd klaar door de snelle opwarmtijd en doordat de oven lang warm blijft. Maak in deze oven je pizza’s en brood, maar ook grillen en barbecueën en zelfs het roken van allerlei andere gerechten is in deze oven mogelijk.

Pizzaoven Amalfi AD70 Black Front JO stand

Pizzaoven Amalfi AD70 Black Front JO stand à €1599,-
0