Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Op en top comfort in je tuin

Posted on

Als man heb je het tegenwoordig druk. Er wordt verwacht dat je geld verdient, meehelpt in het huishouden, je betrokken bent bij de opvoeding en dat je de klussen in en om het huis oppakt, als je nog ergens een gaatje over hebt. Maar soms is het ook tijd om te relaxen. In de zomer is je tuin een ideale plek daarvoor.

Ontspannen in je tuin

Eindelijk heb je even een paar vrije uurtjes die je aan jezelf kunt besteden. Je hebt de klusjes voor de dag gedaan. Het is mooi weer en je wilt even lekker buiten zijn. Je pakt een lekker drankje en gaat naar buiten. Je tuin ligt er netjes bij. Waar ga je zitten? Natuurlijk kun je gaan hangen in de hangmat of je zet je neer aan de tuintafel. Maar is er nog een betere optie?

Loungeset

Om heerlijk te kunnen ontspannen is een loungeset ideaal. Je kunt lekker onderuit hangen en je hebt een tafel bij de hand voor je drankje. Natuurlijk heb je je loungebank bekleed met comfortabele kussens. Als je bezoek krijgt of een gezin hebt, is een loungeset ook ideaal. Er kunnen veel mensen plaatsnemen en het hoeft niet zoveel ruimte in beslag te nemen. Heb je nog geen loungeset? Kijk dan eens voor een loungeset van Dutchgarden

Waar let je op bij de aankoop van een loungeset?

Je kijkt eerst naar de beschikbare ruimte in je tuin. Loungesets zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zelfs voor de kleinere tuin zijn er prachtige loungesets te verkrijgen. 

Daarna kijk je naar het materiaal. Het materiaal bepaalt de uitstraling en of je veel onderhoud moet plegen aan je loungeset. Zeker omdat jij het al druk hebt, is een loungeset van teakhout een goede optie. Deze zijn onderhoudsvrij, maar wel zeer stevig en duurzaam.

Vervolgens kijk je waar je je loungeset mee wilt aanvullen. Er zijn ook prachtige loungestoelen en tafels te krijgen, waar je je loungeset mee kunt uitbreiden. Ook deze zijn er in veel verschillende soorten en maten. 

Bekleding

En niet te vergeten, de bekleding. Wat voor kussens komen er op je loungeset? Hierbij kijk je naar de uitstraling van je tuin. Wil je je tuin meer bij het huis betrekken? Kijk dan ook goed naar hoe je interieur er uitziet. Kussens voor loungesets zijn er in verschillende kwaliteiten en materialen. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook kussens verkrijgbaar waar je geen omkijken naar hebt qua onderhoud. De zogenoemde all weather kussens. Ze zijn weerbestendig en kunnen tegen een stootje. Dat betekent dat ze niet zomaar verkleuren en vuil kun je er makkelijk afhalen. Ideaal als je je loungeset het hele jaar lekker buiten wilt laten staan.

Bij Dutchgarden worden de loungesets bij je thuis bezorgd, gemonteerd en op de juiste plek gezet. Zo kun jij direct beginnen met genieten van je set en je tuin. 

0