Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Ook voor de nette gelegenheden wil je er goed uit zien!

Posted on

We kennen het allemaal wel: binnenkort moet je een bruiloft bijwonen of ga je met je liefje lekker uiteten, maar wat trek je in hemelsnaam nou aan? Inspiratieloos? Lees snel verder!

Kostuum

Oké, dit klinkt misschien cliché, maar een kostuum maakt dé man. Een kostuum of pak (hoe je het ook wil noemen), straalt mannelijkheid en elegantie uit. Waarom zou je nog genoegen nemen met simpele jeans en een shirt, als het eleganter kan? Wil jij luxe, comfort en mannelijkheid uitstralen? Dan kies je natuurlijk voor een kostuum!

Schoenen

Dacht je er aan om sportschoenen onder je kostuum te dragen? Mooi niet! Investeer in een paar prachtige schoenen voor onder je pak, en die welgewilde complimentjes krijg je aan de lopende band! Wil je luxe uitstralen? Kies dan voor schoenen van echt leer of eventueel voor suède. Kies altijd voor een schoen in een neutraal, aartse kleur. Dit valt namelijk makkelijker te combineren. Denk hierbij aan: zwart, bruin, bordeaux, grijs of blauw. Je hoeft overigens geen fortuin te betalen om prachtige schoenen te vinden.

Sokken

Menig vrouw krijgt de kriebels van mannen zonder sokken. Wil jij je outfit compleet maken? Kies dan voor neutrale sokken, die overigens ook bij je schoenen passen. Wil je gek doen? Dan zijn er genoeg kleurrijke en kwalitatieve sokken op de markt die passen bij elke gelegenheid.

Manchetknopen

Ga jij een extra speciale gelegenheid bijwonen? Haal dan vooral je mooiste manchetknopen uit de kast. Manchetknopen stralen luxe en elegantie uit. Ze doen het overigens ook erg goed in combinatie met een prachtige pak!

Zakdoek of roos in borstvak

Afhankelijk van de gelegenheid, kan je kiezen voor een zakdoek of roos in het borstvak van je pak (blazer). Wil je romantisch zijn voor je liefje? Kies dan voor een prachtige rode roos. Is de gelegenheid toch iets formeler? Dan kan je de plank nooit misslaan met een zakdoek in je borstvak.

Lekker ruiken

Oké, laten we héél eerlijk zijn, parfum valt natuurlijk niet onder mode. Maar iedereen hodut er wel van om een lekker geurtje te ruiken. Na een lange en vermoeiende dag is het wel fijn om fris te ruiken. Kies voor een heerlijke frisse geur. Denk bijvoorbeeld aan citrus, gember of munt geurtjes.

0